Water

Field Service Management voor de waterbranche

Onze geavanceerde field service software biedt een slimme oplossing voor waterbedrijven, verantwoordelijk voor de distributie van water aan consumenten en bedrijven. Vereenvoudig meteropname en het verslimmen van meters. Optimaliseer plaatsing, controle en onderhoud van watermeters in een specifieke regio. Wij helpen jou om werkprocessen te versterken, buitendienst efficiënter te maken en klanttevredenheid te verhogen.

Hier helpen wij jou onder andere bij

Meteropname

Efficiënte meteropname op afstand en aan de deur voor analoge meters met Metering as a Service. Zodat je snel en nauwkeurig kunt werken, met minimale foutmarges.

Meterwissels

Snel en doeltreffend vervangen van meters, waarbij planning en uitvoering naadloos op elkaar aansluiten.

Slimme meters

Vereenvoudig de overgang naar 'slimme' meters en behoud overzicht over de grootschalige upgrade van meters.

Storing en onderhoud

Minimaliseer downtime en bied effectieve storingsregistratie en onderhoudsplanning om continuïteit te waarborgen.

Alles wat jouw waterbedrijf nodig heeft

Met de PTI Planning Suite sta je klaar om de uitdagingen in de waterbranche aan te pakken. Optimaliseer jouw field service, verbeter klanttevredenheid en blijf vooroplopen in een snel veranderende sector.

Optimale klantcommunicatie. Volledig beheer over het opstellen, bewerken en versturen van gerichte klantcommunicatie. Jouw klanten zijn altijd op de hoogte van je komst.

De beste planningssoftware. Optimale planning van werkzaamheden voor de buitendienst. Plan de meest efficiënte routes met ons intelligente algoritme en bespaar op tijd en reisbewegingen.

Een gepersonaliseerd klantportaal. Maak heldere afspraken met jouw klanten en bied ze de ruimte deze te wijzigen op basis van hun voorkeuren. Jouw buitendienst staat nooit meer voor een dichte deur.

Mobile app voor de buitendienst. Alles wat jouw buitendienstmedewerker op zak moet hebben om werkzaamheden zo effectief mogelijk uit te voeren. Van digitale werkbonnen en checklists tot het scannen van meters met Artificial Intelligence.

Alle data nauwkeurig en op één plek. Verwerk alle benodigde gegevens gemakkelijk met één foto. Behaal een hogere nauwkeurigheid dan handmatige invoer en koppel foto’s en gegevens direct aan het opdrachtendossier.

Wil jij alles te weten komen over de toekomst van water in Nederland?

In onze whitepaper leer je alles over het watergebruik in Nederland en de toekomst hiervan. Ontdek hoe de slimme watermeter de hoofdrol speelt in het vormgeven van een duurzame toekomst voor ons drinkwater.

Download whitepaper

Dé specialist binnen het nuts-domein Water

Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken met de PTI Planning Suite. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw energiebedrijf kunnen versterken.

Neem contact op

Ervaringen van klanten

In onze zoektocht naar een slimme planningsoplossing kwamen we bij PTI uit. Een belangrijke eis was dat wij vastgestelde logica in het planningssysteem opgenomen wilden hebben. Dat kon bij PTI.

- Ron Korthout.

De PTI Planning Suite geeft realtime inzicht in onze werkzaamheden. Met de verdeeltool kunnen opdrachten gemakkelijk aan de juiste buitendienst-medewerker worden toegekend. Dit proces is zichtbaar verbeterd!

- Emiel Ketelaar.

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren. Wij hebben er geen omkijken naar.

- Emmy van Riel.

Dagelijks ervaren wij hoe betrouwbaar de oplossingen van PTI zijn.

- Frank van der Putten.