Mobile app

De ideale buddy voor jouw buitendienst

De Mobile app is alles wat jouw buitendienstmedewerker op zak moet hebben om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. De app staat in real time verbinding met de PTI Planning Suite, waardoor de dagplanning, route en digitale werkbonnen direct zichtbaar zijn. Jouw buitendienstmedewerker is altijd goed voorbereid op pad. Én de binnendienst is continu up-to-date over de uitgevoerde opdrachten.

 

Altijd en overal alle werkbonnen beschikbaar

Digitale werkbonnen. Met digitale werkbonnen kun je alle opdrachtgegevens, klantinformatie en uitgevoerde taken digitaal vastleggen. Ook wanneer je offline bent.

Route en navigatie. Vanuit de dagplanning start jouw medewerker met één druk op de knop direct de navigatie via Google Maps.

Hardware koppeling. Door middel van een bluetooth koppeling verbinden wij jouw hardware met de Mobile app. De gemeten waardes met externe meetapparatuur zijn direct zichtbaar.

Foto’s maken. Schets een goed beeld van de situatie door direct foto’s te maken en aan de werkbon toe te voegen.

Barcode & QR scanner. Voorkom fouten en haal eenvoudig gegevens op door middel van het scannen van barcodes en QR codes. Het registeren van verbruikte materialen is direct zichtbaar in je voorraadsysteem.

Handtekening. Jouw klant zet eenvoudig een handtekening en ontvangt direct een bevestigingsmail met alle details van de uitgevoerde opdracht.

Jouw buitendienst altijd goed voorbereid op pad.

Benieuwd hoe wij jouw buitendienst kunnen optimaliseren?

Vraag vrijblijvend een demo aan. Binnen één uur nemen we je mee in alle ins en outs van de PTI Planning Suite.

Demo aanvragen