PTI.nl / Consultancy
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Consultancy

Veel bedrijven hebben complexe processen, waarbij bijvoorbeeld regelgeving, (markt)ontwikkelingen en (technologische)innovaties extra uitdagingen bieden. Complexiteit leidt vaak tot vertraging van de innovatie en verminderde productiviteit. Door onze consultants vroeg in de processen aan te laten schuiven zijn wij integraal betrokken en denken we mee.

Snap het proces en maak het eenvoudig

Onze consultants ondersteunen om het maximale uit jouw Planning Suite te halen. We bieden een uitgebreide onboarding: we helpen bij het inrichten van de software op jouw werkprocessen en nemen je mee in het gebruik van de modules. En natuurlijk trainen we jouw mensen in het gebruik van de software.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Er zijn zeer veel mogelijkheden met de software van de PTI Planning Suite. De uitgebreid functionaliteiten en informatie geven jou de kans je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Onze consultants leggen je uit wat de mogelijkheden zijn en hoe die voor jou toepasbaar worden ingezet. Wij helpen jou het maximale rendement te halen.

Ook naast onze software helpen wij om werkprocessen te optimaliseren. Vanuit ruim 25 jaar ervaring hebben wij al veel gezien en gedaan. We weten waar we moeten kijken en kennen de best-practices in de markt. We zien het totaalbeeld van jouw processen. De pijnpunten in jouw werkproces lossen we op en maken inzichtelijk waar je kan versnellen, besparen en optimaliseren.

Specifieke processen inzichtelijk maken?

Heb je behoefte om een specifiek proces door te lichten? Dat doen wij vanuit onze quick scans. Korte trajecten waarin je binnen twee weken een helder inzicht krijgt van de huidige en gewenste situatie.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Planningsscan:

We analyseren hoe jouw planning is ingericht en waar je nog verder kan optimaliseren en besparen. Tijdens deze scan kijken we naar welke systemen je gebruikt, hoe de samenwerking tussen afdelingen en collega’s verloopt en welke workload hierbij komt kijken.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Communicatiescan:

We maken inzichtelijk of je het maximale uit jouw klantcommunicatie weet te halen door te kijken naar timing, de inzet van middelen en kanalen en de output vanuit de gebruikers.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Scheduling test:

Een concrete test om de meest optimale planning van een traject te bepalen. Ideaal om te plotten naast jouw eigen planningssystematiek om verschillen en overeenkomsten in beeld te brengen.

Second opinion

Één van onze consultants komt graag langs als je ontevreden bent over je huidige werkprocessen en/of leverancier. Een second opinion kan dan zeer wenselijk zijn. Wij adviseren je over de best passende oplossing. Dat begint met luisteren naar wat jij belangrijk vindt, waar je nu tegenaan loopt en we bekijken welke middelen er nu gebruikt worden. In ons advies geven we de best passende oplossing voor jouw organisatie. Kom je er zelf niet meer uit? Wij bieden jouw de oplossing.

Iets voor jou?

Laat een berichtje hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Heb je al direct vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

  robin.vandijk@pti.nl

Account manager Robin van Dijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888