Gegevens registreren met kunstmatige intelligentie

Ontdek de kracht van fotoherkenning voor moeiteloze dataverwerking. Verwerk alle benodigde gegevens efficiënt met één eenvoudige foto. Behaal een hogere nauwkeurigheid dan handmatige invoer en koppel foto’s en gegevens direct aan het opdrachtendossier. De perfecte oplossing voor uitlezing van energie- en watermeters.

 

De software analyseert de foto en leest gewenste informatie uit, zoals meterstanden, serie-/batchnummers, merk/type, kaliber en barcodes. Extra (meta-)informatie zoals datum, tijd en gps-coördinaten worden gelijktijdig geregistreerd. Vereenvoudig je workflow en maximaliseer data-entry met onze innovatieve oplossing.

Automatiseer jouw data-entry

Automatisering. Jouw gegevens zijn altijd up-to-date. Jouw buitendienst vult automatisch gegevens in door foto’s te maken en barcodes te scannen.

Metadata. Automatische registratie van gps-locatie, device, datum en tijd op basis van metadata.

Meternummers en barcodes. Ook meter-, serie-, of batchnummers, merk/type, kaliber en barcodes worden uitgelezen.

Integratie. Jouw gegevens worden realtime geoptimaliseerd en geïntegreerd met andere modules binnen de PTI Planning Suite.

Ongevoelig voor donker/flits. Jouw benodigde gegevens worden altijd juist verwerkt. Ook op donkere foto’s of foto’s die overbelicht zijn door een flits.

Ongevoelig voor rotatie. Laat jouw buitendienst ook op lastig bereikbare plekken gegevens scannen. Rotatie en invalshoeken spelen hierbij geen rol.

Snelle verwerkingstijd. De software analyseert real-time de foto en geeft de resultaten meteen terug.

Succes bij lage resolutie. Ook bij lage resolutie wordt de kwaliteit van de gegevens gewaarborgd.

Verbeter jouw field service management

Wil jij meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden van de PTI Planning Suite? Onze experts staan voor je klaar.

Neem contact op