Data koppeling

Integreer gemakkelijk met jouw backoffice

Jouw bestaande IT-landschap integreer je gemakkelijk met de PTI Planning Suite. Jij bent helemaal in control zonder je ook maar een moment zorgen te hoeven maken over de veiligheid van je data. Het zorgen voor de juiste datakoppeling met je ERP en CRM-systemen is onze specialiteit. En data-uitwisseling werkt snel en veilig met onze API.

Direct gekoppeld door middel van onze API

Real-time data uitwisseling. Alle data uit de PTI Planning Suite wordt direct en real-time teruggekoppeld naar jouw backend systeem.

Snelle onboarding. Onze API beweegt met jou mee. De PTI Planning Suite is hierdoor gemakkelijk geïntegreerd en snel up-and-running.

Slimme datakoppeling. SAP, Oracle of AFAS? Door de API is de PTI Planning Suite gemakkelijk te koppelen op elk backend systeem.

Security. Wij verwerken jouw data en communicatie beschermd via een beveiligde https-verbinding.

Veilige data-uitwisseling met Client Certificate Authentication en IP Whitelisting

Wij gaan verder dan de standaard secure elementen zoals SSL verkeer, authenticatie en autorisatie. Want jouw data écht veilig bewaren is onze prioriteit. Lees er alles over in onze blog reeks.

Lees meer

Verbeter jouw field service management

Wil jij meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden van de PTI Planning Suite? Onze experts staan voor je klaar.

Neem contact op