Totale controle voor jouw binnendienst

Met onze Projectbeheer module ben jij volledig in control over al jouw projecten en opdrachten. Je kunt ze gemakkelijk op jouw manier indelen vanuit één centraal punt. Door middel van een opdrachtendossier heb je alle benodigde informatie per project of opdracht digitaal beschikbaar. Denk aan gegevens over de klant, de werkzaamheden en de locatie. Oftewel: alles wat jouw binnendienst nodig heeft om optimaal te presteren.

Beschik over de volledige opdrachthistorie van je klant.

Boost jouw field service met real-time data

Binnen de PTI Planning Suite beschik je over een compleet overzicht van alle projecten en bijbehorende opdrachten. Jij bent in control met een overzicht van alle nog uit te voeren taken en opdrachten, per project. Én behoud je volledige controle over jouw klantinformatie en -communicatie.

Analyseer de voortgang van jouw projecten en creëer waardevolle inzichten aan de hand van real-time data. Ontdek pijnpunten en implementeer verbeteringen in jouw werkprocessen. Optimaliseer daarnaast de prestaties van jouw medewerkers met individuele analyses van hun voortgang. Zo maak jij gebruik van krachtige data-analyse om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Verbeter jouw field service management

Wil jij meer te weten komen over de eindeloze mogelijkheden van de PTI Planning Suite? Onze experts staan voor je klaar.

Neem contact op