Workflow manager

De digitale blauwdruk voor al jouw uitvoerende processen

Met de Workflow manager van de PTI Planning Suite creëer je moeiteloos een digitale blauwdruk van al jouw uitvoerende processen. Automatiseer en stroomlijn de communicatie en operaties voor elk denkbaar scenario.

 

Deze module garandeert efficiëntie en geautomatiseerde workflows die perfect zijn afgestemd op elke opdracht. Volg eenvoudig de voortgang van elke taak en pas het proces aan voor maximaal resultaat. Bespaar kosten, minimaliseer fouten en verhoog de algehele bedrijfsprestaties.

Boek een demo

Benieuwd hoe wij jouw buitendienst kunnen optimaliseren? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Dé totaaloplossing voor jouw werkprocessen

Een flexibele basis. Onze software is flexibel, waardoor jij gemakkelijk jouw processen aanpast. Zo beweeg jij eenvoudig mee met de actuele behoeftes.

Specialistische flows. Ontwikkel specifieke workflows afgestemd op verschillende type opdrachten. Zo verloopt elk werkproces optimaal.

Gebruiksgemak. De software is eenvoudig in gebruik en maakt werkprocessen flexibel door middel van het slimme ‘drag and drop’ systeem.

Goede voorbereiding. Leg al je werkprocessen tot in detail vast, inclusief mogelijke veranderingen. Zo ben je altijd in staat om snel en adequaat te handelen.

Overzicht. Creëer inzicht in jouw werkprocessen, actiepunten en contactmomenten met de klant. Zo heb jij altijd en overal overzicht.

Resultaatgericht. Behaal doelstellingen vanuit een gestroomlijnd proces en verhoog daarmee de algehele bedrijfsprestaties.

Haal het maximale uit jouw werkprocessen

Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij al veel gezien en gedaan. De pijnpunten in jouw werkproces lossen we op en maken inzichtelijk waar jij op kunt versnellen, besparen en verbeteren.

Ontdek PTI Consultancy