Optimaliseer jouw Field Service Planning

Zorg voor een optimale planning van werkzaamheden voor jouw buitendienst. Plan de meeste efficiënte routes met ons intelligente algoritme en bespaar op tijd en reisbeweging. Van grote tot kleine opdrachten: de plannings module is de ideale oplossing voor jouw field service management.

 

Je stemt de werkplanning af op de agenda van je klant en optimaliseert routes voor jouw buitendienstmedewerkers. Wijzigingen in de planning heb je in no-time geregeld. Ons slimme algoritme biedt binnen enkele seconden namelijk een nieuwe planning aan. Zo bespaar je gemiddeld 20% op planningstijd, loonkosten, reisbeweging en CO²!

Dé oplossing voor jouw Field Service Management

Krachtig Planbord

Krijg een visueel overzicht van al jouw werkzaamheden en buitendienstmedewerkers op één plek. De software ondersteunt jouw planner en neemt werk uit handen, terwijl jouw planner met zijn expertise de puntjes op de i zet. Je beheert eenvoudig de beschikbaarheid en capaciteit van jouw buitendienst, inclusief het reserveren en plannen van materialen en voertuigen.

Intelligent Algoritme

Ons procesgestuurde algoritme optimaliseert jouw werkdag door elke verandering direct te verwerken. Het ondersteunt jouw planner met intelligente berekeningen bij complexe situaties. Buitendienstmedewerkers staan niet meer stil en zijn efficiënter onderweg. Maak gebruik van werktijden, vaardigheden en certificeringen om de planning verder te verfijnen.

Route Optimalisatie

Onze PTI Planning Suite maakt jaarlijks 80.000 reisbewegingen overbodig alleen al binnen het nuts domein. Door jouw werkprocessen via de PTI Planning Suite in te richten, maakt jouw buitendienst minder onnodige kilometers. Minder kilometers betekent direct minder CO² uitstoot. Daarnaast zijn jouw buitendienstmedewerkers minder lang onderweg, waardoor ze waardevolle tijd bij je klant door kunnen brengen. Zo stijgt jouw klanttevredenheid.

 

 

Benieuwd hoe wij jouw buitendienst kunnen optimaliseren?

Vraag vrijblijvend een demo aan. Binnen één uur nemen we je mee in alle ins en outs van de PTI Planning Suite.

Demo aanvragen