Registratie materiaalverbruik

Eenvoudig verbruikt materiaal registreren

PTI.nl / Planning software / Registratie materiaalverbruik

De Planning software van PTI bevat een nuttige functionaliteit waarmee zowel de buiten- als binnendienstmedewerkers het materiaalverbruik gemakkelijk kunnen registreren. Monteurs geven in deze planning software aan welke materialen zij tijdens een buitendienstopdracht gebruiken, zodat de voorraad op peil kan worden gehouden. Een ideale oplossing voor o.a. de inkoopafdeling en het magazijn.

De monteur kan op locatie via onze Werkbon-applicatie aangeven wat hij verbruikt heeft zonder dat hiervoor tijdrovende handelingen worden verrichten. De inkoopafdeling kan deze informatie op ieder gewenst moment inzien en daarop actie ondernemen. Bovendien kunnen verbruikte materialen zo worden gefactureerd naar de klant. De materiaalverbruikregistratie tool is om deze redenen op meerdere fronten inzetbaar en een ware toevoeging voor zowel uw binnen- als buitendienstmedewerkers.

Registratie materialen voor voorraadbeheer

Meer weten over registratie van materiaalverbruik

Zou u graag meer informatie ontvangen over de routeoptimalisatie óf onze registratiemateriaalverbruik tool? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag mee in hoe het beter kan.

Informatie aanvragen

Of neem contact op met onze expert