Planning software

De gebruiksvriendelijkste planning software van dit moment

PTI.nl / Oplossingen / Planning software

Met de planning software van PTI is het plannen van (kort) cyclische buitendienst werkzaamheden kinderspel. De applicatie werkt efficiënt, flexibel en zorgt ervoor dat u altijd in control bent. Onze planning software biedt de oplossing voor kleinschalige projecten, grootzakelijke klanten of consumentenopdrachten. Met de mobiele app kunnen medewerkers de planning op ieder gewenst moment inzien. Tijd besparen, de werkdruk verlagen en efficiënt handelen? Een volledig geïntegreerde oplossing die u van A tot Z ontzorgt. Probeer nu zelf de planning software van PTI en ervaar het gemak.

Van A tot Z

Onze planning software is gebaseerd op een volledige web functionaliteit. Hierdoor zijn alle gegevens eenvoudig in één systeem te raadplegen. Denk hierbij aan processen, de planning, rapportages en verslagen. Vanzelfsprekend zijn de gegevens enkel in te zien voor geautoriseerde personen.

Workflow

Voordat er kan worden begonnen met plannen moeten de verschillende werkstromen of processen worden vastgelegd. Dat gebeurd binnen onze workflow builder. Hier wordt naast het type opdracht, het moment van de uitvoering en de criteria eisen ook de klantcommunicatie- en timing daarvan bepaald.

Plannen

Het creëren van een optimale planning was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij onze partner Fast Lean Smart (FLS), die het beste algoritme in de markt aanbiedt, is efficiënt plannen kinderspel. Met de planning software is het mogelijk om grote hoeveelheden gegevens volledig automatisch te verwerken. Geselecteerd werk toekennen aan een specifieke medewerker? Het kan. Het is ook mogelijk de planning handmatig in te vullen en/of aan te passen. Bulkplanning maakt het maken van een planning eenvoudig. Maar vanzelfsprekend blijft u altijd in control. Het plannen van werkzaamheden geheel automatiseren. Wij zeggen; doen!

Hoe het werkt? Voer de beschikbare uitvoerders en hun monteurs in het systeem in. Vermeld de specifieke kenmerken van iedere monteur, zoals de beschikbaarheid, woonplaats en competenties. Op basis van deze informatie stelt de planning software de optimale planning samen.

Klantcommunicatie

Het bereiken van uw doelgroep is van cruciaal belang binnen uw project of opdracht. Dit moet met de juiste boodschap, via het juiste medium, op het juiste moment bij de juiste persoon komen. Middels ons geïntegreerde klantcommunicatie module, Communication on Demand genaamd, heeft u de mogelijk uit print (brieven), e-mail en/of SMS berichten. Door gebruik van variabele data worden uitingen gepersonaliseerd. Met de ‘What if’ functionaliteit maakt u differentiatie bij het versturen van het passende communicatiemiddel bij de beschikbare data. Fullservice en/of selfservice; beide opties zijn mogelijk.

Klantenportaal

Onverhoopt kan een klant de gemaakte afspraak niet door laten gaan. Vervelend. Contact opnemen met één van uw binnendienstmedewerkers is de volgende stap. Of toch niet? Via verschillende kanalen – afhankelijk van uw eigen wensen – kan de klant zelfstandig de afspraak verzetten. Dit kan zowel telefonisch (automatisch via VRS), via internet – middels het klantenportaal voorzien van uw eigen huisstijl – of de helpdesk (via een plug-in). Hierdoor straalt u professionaliteit uit en verhoogt u het gebruikerscomfort voor de klant.

Uitvoering

Met de werkbon app hebben zowel de binnendienstmedewerkers als de monteurs toegang tot de planning. De app draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en verlaagt de werkdruk doordat de monteurs op efficiënte wijze worden ingepland. De werkbon app biedt een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en leesbare mobiele applicatie die bovendien bijdraagt aan een professionele uitstraling bij de klant.

De planning software is in te zetten bij de volgende projecten:

Glasvezel

Zonnepanelen plaatsen

Meteropname

Meterwissel/plaatsen

Onderhoudswerkzaamheden

IJkenmeter

Informatie aanvragen

Of neem contact op met onze expert

Referenties

WML
Kenter
Brabant Water
Waternet
Heijmans
RCN
Baas
Bindinc
SSH
Eneco
Interon
Liander
Dunea
IQ-Pass
SVP
Total
Westerpoort Warmte
Evides
Brinck
Engie
DNWG
Boels
Enexis
Essent
PWN
Delta
Vattenfall