PTI.nl / Modules / Mobile app
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Mobile app

Alles wat jouw buitendienstmedewerker op zak moet hebben om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Onze Mobile app staat in real time verbinding met de Planning Suite.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Zo zie je gelijk de afmelding van een gedane opdracht terug op het planbord. Gemaakte foto’s worden direct getoond aan de binnendienstmedewerkers. Is er even geen internetverbinding? Geen probleem alles wordt bewaard en verzonden zodra de verbinding weer tot stand is gekomen.

“Altijd goed voorbereid op pad met onze intuïtieve app”

Versterk de klantrelatie

Voor de opdrachten bij de consument achter de voordeur  bieden we de mogelijkheid om in de Mobile app de handtekening van de klant te registreren. De klant ontvangt vervolgens een e-mail met de vastlegging van de gedane werkzaamheden.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om via de Mobile app een korte vragenlijst te laten invullen door de klant. Hiermee kan de dienstverlening nog beter worden afgestemd op hetgeen wat zij belangrijk vinden.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

On the job

Met de Mobile app streven we naar een eenvoudige applicatie die de buitendienstmedewerker op een vlotte en intuïtieve wijze leidt door het vast te leggen proces. Desgewenst kunnen individuele registraties velden worden voorzien van verificatie.

Voor het voorkomen van (typ)fouten bieden wij de mogelijkheid van ‘scannen’ aan. Barcodes, QR-codes e.d. kunnen gescand en geregistreerd worden. Zeer efficiënt voor het registreren van verbruikte materialen. Met de real time verbinding is het direct zichtbaar in je voorraadsysteem.

Maar ook het koppelen van externe meetapparatuur is mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan Bluetooth. Dubbel werk wordt hiermee voorkomen. We zijn bovendien in staat om gemeten waardes te vertalen naar uitkomst in Mobile app (ten behoeve van rapporten).

Planning

De Mobile app staat real time in verbinding met de andere modules binnen de PTI Planning Suite. Zo zie je gelijk de afmelding van een gedane opdracht terug op het Planbord. Gemaakte foto’s worden direct getoond aan de binnendienst medewerkers.

Is er even geen internetverbinding? Geen probleem. De buitendienstmedewerker kan netjes zijn opdracht afhandelen. De gehele workflow is lokaal beschikbaar. De data wordt bewaard en verzonden zodra de app weer online beschikbaar is.

Voor de navigatie gebruikt de Mobile app Google Maps. Handig want deze is altijd beschikbaar – op ieder device – en up-to-date met de laatste wijzigingen. De buitendienstmedewerker is hiermee altijd het snelst van adres naar adres.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Andere bekeken ook:

Mobile app

Planning

De meest efficiënte planning vanuit ons planbord en algoritme voor routeoptimalisatie.
Gebruikersbeheer

Fotoherkenning

Automatische hardware herkenning met onze AI integratie.

Iets voor jou?

Laat een berichtje hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Heb je al direct vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

  robin.vandijk@pti.nl

Account manager Robin van Dijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888