E-mobility

Field Service Management voor de E-mobility branche

De wereld van E-mobility, met zijn groeiende focus op duurzaamheid en elektrische voertuigen, brengt unieke uitdagingen met zich mee. Het efficiënt en nauwkeurig schouwen en plaatsen van laadpalen zijn van essentieel belang. Het schouwproces eist een gestroomlijnde aanpak om de optimale locaties voor laadpalen te bepalen.

 

Met de groei van het aantal elektrische voertuigen nemen deze uitdagingen in omvang en complexiteit toe. Wij begrijpen deze uitdagingen als geen ander. Met onze geavanceerde field service software helpen wij jou om deze werkprocessen te versnellen en verbeteren.

Alles wat jouw bedrijf nodig heeft voor het plaatsen, schouwen en onderhouden van laadpalen

Met de PTI Planning Suite sta je klaar om de uitdagingen in de E-mobility branche aan te pakken. Optimaliseer jouw field service voor het schouwen en plaatsen van laadpalen. Zodat jij vooroploopt in een snelgroeiende sector.

Een schaalbare oplossing. Schaal gemakkelijk op en af. De software kan zich aanpassen aan de omvang van de werkzaamheden, waardoor je flexibel kunt blijven opereren in een dynamische markt.

De beste planningssoftware. Optimale planning van werkzaamheden voor de buitendienst. Plan de meest efficiënte routes met ons intelligente algoritme en bespaar op tijd en reisbewegingen.

Real-time updates. Houd jouw team altijd up-to-date met real-time updates over planning, locaties en wijzigingen.

Mobile app voor de buitendienst. Alles wat jouw buitendienstmedewerker op zak moet hebben om werkzaamheden zo effectief mogelijk uit te voeren. Van digitale werkbonnen en checklists tot het scannen van gegevens met Artificial Intelligence.

Alle data nauwkeurig en op één plek. Verwerk alle benodigde gegevens gemakkelijk met één foto. Behaal een hogere nauwkeurigheid dan handmatige invoer en koppel foto’s en gegevens direct aan het opdrachtendossier.

Jouw buitendienst efficiënt en eenvoudig

Kies voor de PTI Planning Suite en versterk de efficiëntie van jouw E-mobility bedrijf terwijl je een belangrijke bijdrage levert aan de duurzame toekomst van de mobiliteitssector.

Neem contact op

Ervaringen van klanten

In onze zoektocht naar een slimme planningsoplossing kwamen we bij PTI uit. Een belangrijke eis was dat wij vastgestelde logica in het planningssysteem opgenomen wilden hebben. Dat kon bij PTI.

- Ron Korthout.

De PTI Planning Suite geeft realtime inzicht in onze werkzaamheden. Met de verdeeltool kunnen opdrachten gemakkelijk aan de juiste buitendienst-medewerker worden toegekend. Dit proces is zichtbaar verbeterd!

- Emiel Ketelaar.

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren. Wij hebben er geen omkijken naar.

- Emmy van Riel.

Dagelijks ervaren wij hoe betrouwbaar de oplossingen van PTI zijn.

- Frank van der Putten.