Spieren voor Spieren Golfdag 2024

Golfen voor kinderen met een spierziekte

20.000 kinderen in Nederland hebben een spierziekte. De afgelopen jaren zijn er veel successen geboekt in de behandeling van de spierziekte SMA, een veelvoorkomende spierziekte bij kinderen, waarvan de helft voor hun eerste verjaardag overleed. Alle kinderen met SMA in Nederland kunnen nu behandeld worden. Maar we zijn er nog lang niet. Er wachten veel kinderen op eenzelfde succes! Juist nu moeten we doorzetten om meer kinderen te helpen. Samen kunnen we onze gezonde spieren inzetten om behandelingen mogelijk te maken. Schrijf je nu in en golf mee op de Hooge Rotterdamsche op donderdag 26 september 2024 voor Spieren voor Spieren!

Kies het pakket wat bij jou past

Flight All-In - €1200

Boek een flight voor jezelf en maximaal drie anderen. Of boek een flight met een ambassadeur of vriend van Spieren voor Spieren.

Inschrijven

Flight BC leden - €995

Als lid van de Business Club van de Hooge Rotterdamsche krijg jij korting op de flight. Boek een flight voor jezelf en maximaal drie anderen.

Inschrijven

Golf Clinic - €300

Geen ervaring met golf, of kan je wel een opfriscursus gebruiken? Meld je aan voor de drie uur durende clinic van een echte golf pro.

Inschrijven

Doneer een veilingitem

Wil jij een mooi item beschikbaar stellen voor de veiling? Of wil je op een andere manier bijdragen aan het event? Laat het ons weten!

Neem contact op

Programma

10:00 uur | Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

11:00 uur | Welkomstwoord

11:30 uur | Shotgun!

13:00 uur | Je krijgt lunch in de baan

13:30 uur | Start clinic

17:30 uur | Opfrissen, borrelen en prijsuitreiking

19:00 uur | Tijd voor het diner en de veiling

23:00 uur | Einde

Boek jij een flight met onze ambassadeurs?

Het toernooi biedt een uitstekende gelegenheid om te golfen, te netwerken en te genieten. Je kunt een flight reserveren samen met je collega’s, relaties of partners. Óf je boekt een flight met een ambassadeur of vriend van de stichting Spieren voor Spieren! Onder andere Toine van Peperstraten, Manon Flier-Nummerdor, Reinder Nummerdor, Ronald de Boer, Danny Blind en Andre Ooijer zullen deze dag deelnemen.*

 

*De deelname van genoemde ambassadeurs kan wijzigen.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb jij vragen of wil je graag op een andere manier een steentje bijdragen?

Voor al je vragen en meer informatie over de golfdag kan je bij ons terecht.

Neem contact op

Spieren voor Spieren Golfdag 2023