Nieuws

Nieuws
18/09/2023

Wij stellen je voor aan: Peter, Applicatiebeheerder en Support coördinator

Als Applicatiebeheerder en Support coördinator is Peter dagelijks druk bezig met alles rondom onze supportafdeling. Van contact met klanten en gebruikers tot aan het overleggen met onze developers. Peter zorgt ervoor dat de vragen van onze klanten zo goed en snel mogelijk worden beantwoord. Een functie met veel variatie en uitdagingen die perfect bij hem past. Ook is hij druk bezig met het verbeteren van de huidige werkwijze en -processen van onze supportafdeling. Hoe dat eruitziet, vertelt hij graag.

Case
11/09/2023

Bewoners meekrijgen in de energietransitie: PTI en GroeneWarmte optimaliseren de klantbeleving

De energietransitie heeft een enorme impact op onze hele maatschappij. Om in 2050 CO2-neutraal te kunnen zijn, moet er namelijk nog een hoop gebeuren in Nederland. Onze klant GroeneWarmte speelt een voorname rol in deze transitie. Wij zijn trots dat wij hen hierin ondersteunen. Zo dragen wij samen ons steentje bij aan deze duurzame toekomst!

Event
14/08/2023

Spieren voor Spieren Golfdag 2023

Op donderdag 28 september 2023 is het zover: het PTI Spieren voor Spieren Golfdag. Samen willen we sporten en genieten in goed gezelschap voor het goede doel. Op deze dag kan jij daarom deel nemen aan een dag vol golfplezier, borrels en dineren. Ook dit jaar is er weer een golfclinic speciaal voor beginnende golfers. En er zal tijdens het diner een veiling plaatsvinden met mooie verrassingen. Tijdens deze bijzondere dag willen we geld inzamelen voor kinderen met een spierziekte. We willen laten zien dat bewegen telt, niet alleen voor onszelf, maar vooral voor de ruim 20.000 kinderen die ermee te maken hebben. Samen kunnen we onze gezonde spieren inzetten om snellere diagnose en behandelingen mogelijk te maken voor kinderen met een spierziekte. Dat is ons doel. Met veel plezier nodigen wij je daarom uit voor dit bijzondere evenement!

Nieuws
01/06/2023

De TUNE UP – Juni 2023

Bij PTI zijn we continu in beweging. Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste nieuwe functies, optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Case
09/05/2023

Efficiënt en duurzaam laden: PTI en Inter-on schouwen laadpalen voor Equans

We zijn trots om ons nieuwe project te introduceren: het duurzaam en efficiënt schouwen van laadpalen voor Equans.

Blog
08/03/2023

De nieuwe manier van security testing

De PTI Planning Suite beschikt over veel persoonsgevoelige informatie van klanten. Security is essentieel, dus zorgen wij voor een hackerproof beveiligingssysteem. Het risico dat een hacker bij onze data kan komen is in de afgelopen vijf jaar significant afgenomen. Hoe? Door te investeren in security trainingen en testing.

Nieuws
02/02/2023

Maak kennis met ons nieuwe MT

Bij PTI zetten wij ons continu in voor verandering en ontwikkeling. Dit doen we niet alleen voor onze applicaties, maar ook bij onze mensen en binnen onze teams. 2023 trappen we daarom af met een mooie ontwikkeling. Vanaf 1 januari is Ron Tuinenburg (voorheen directeur ICT & Innovatie) als algemeen directeur aan de slag gegaan. Guido Dubois (ICT & Innovatie), Robin van Dijk (Sales & Marketing) en Casper Duin (Human Resources) vormen nu het gloednieuwe MT. Guido, Robin en Casper werken al jaren bij PTI en hebben deze rol dik verdiend. Wat zijn wij trots! We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij PTI in de toekomst naar een hoger niveau gaan tillen.

Nieuws
02/01/2023

Een terugblik op 2022

2022. We blikken terug op een jaar vol waardevolle momenten en veranderingen. Van prachtige jubilea tot eervolle goodbye’s. Afgelopen jaren waren, zoals voor iedereen, een uitdaging. Ondanks dat heeft PTI een mooi jaar achter de rug waarin de organisatie is gegroeid. We zijn 13 nieuwe collega’s en 4 stagiaires rijker in één jaar! Ook zijn onze samenwerkingen met de studenten van de Hogeschool Rotterdam verder uitgebreid. Met ontzettend veel mooie uitkomsten en verbeteringen als resultaat. Uiteraard hebben wij ook net als vorig jaar onderzoek gedaan onder onze klanten om feedback op te halen over onze diensten en applicaties.

Blog
16/10/2022

Veilig dataverkeer: zo simpel kan het zijn (2/2)

In het eerste deel van deze blog zijn we uitgebreid ingegaan op de beveiliging van de data-uitwisseling tussen onze API en de CRM/ERP pakketten van klanten. We spraken toen voornamelijk over hoe data versleuteld en beveiligd aangeleverd wordt. Hoe we vervolgens de ontvangen data veilig borgen en beschermen, vertelt Ben je vandaag. Lees je mee?

Blog
16/09/2022

Veilig dataverkeer: zo simpel kan het zijn (1/2)

Je hebt het ons al vaak horen zeggen. Onze Planning Suite zorgt voor een veilige data-uitwisseling. Maar wat bedoelen we daar nou precies mee? En hoe weten we zeker dat het echt wel zo veilig is? Die vragen krijgen we vaak, en dat begrijpen we. Want het is best ingewikkeld, en in de veiligheid kan en mag je geen concessies doen. Daarom leggen we het je graag uit.

Nieuws
22/03/2022

Samenwerking Hogeschool Rotterdam uitgebreid

Na de successen in de afgelopen jaren is de samenwerking tussen de Hogeschool Rotterdam en PTI verder uitgebreid. PTI heeft zich ondertussen ontpopt tot een strategische partner binnen de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS).

Nieuws
09/03/2022

Heijmans en PTI breiden samenwerking uit

Nieuwe dienstverlening rond de installatie van split unit airconditioners waarbij het gehele proces van A tot Z efficiënt afgehandeld wordt. In een notendop is dat de inhoud van de intensievere samenwerking die Heijmans en PTI met elkaar aangaan. Een mooie aanvulling op de gezamenlijke ambitie om alle kort cyclische werkzaamheden van Heijmans middels de PTI Planning Suite te laten verlopen.

Laad meer