Nieuws

Blog
05/07/2024
Hoe Field Service Oplossingen de klanttevredenheid verbeteren

Vandaag de dag verwachten klanten niet alleen kwalitatieve producten, maar ook een uitstekende service. Bedrijven staan onder druk om niet alleen aan deze verwachtingen te voldoen, maar ze zelfs nog te overtreffen. Een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken, is door gebruik te maken van Field Service Oplossingen. Deze geavanceerde technologieën kunnen de klanttevredenheid aanzienlijk verhogen door efficiëntere en effectievere serviceverlening mogelijk te maken. Hoe Field Service Oplossingen kunnen leiden tot een hogere klanttevredenheid, leggen we je in dit blogartikel uit.

Blog
28/06/2024
Field Service App: van planning tot uitvoering

In de dynamische wereld van field service management speelt technologie een cruciale rol. Bedrijven die hun buitendienst effectief willen beheren, kunnen niet zonder een betrouwbare field service app. In dit artikel bespreken we hoe een field service app bedrijven helpt bij de planning, uitvoering en optimalisatie van hun buitendienstactiviteiten.

Blog
21/06/2024
Field Service Software om de productiviteit van jouw bedrijf te maximaliseren

Vandaag de dag streven bedrijven er continu naar om hun productiviteit te verhogen en hun processen te optimaliseren. Een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken, vooral voor bedrijven die afhankelijk zijn van veldwerk, is door middel van Field Service Software. Maar wat is Field Service Software precies en hoe kan het jouw bedrijf helpen om de productiviteit te maximaliseren? Dat leggen we je uit.

Blog
14/06/2024
Field Service Management met de PTI Planning Suite voor geoptimaliseerde bedrijfsprocessen

In de dynamische wereld van vandaag is efficiëntie de sleutel tot succes. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is cruciaal om te kunnen concurreren met andere partijen. Een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken is door middel van Field Service Management (FSM). In dit artikel duiken we dieper in wat FSM is, hoe het werkt en welke voordelen het kan bieden voor jouw bedrijf.

Nieuws
13/06/2024
COD wordt PTI SEND: de nieuwe standaard in klantcommunicatie

Je leest het goed - onze klantcommunicatie tool gaat veranderen. COD maakt plaats voor PTI SEND, één van onze nieuwste software innovaties van dit jaar. Alles is intuïtiever, efficiënter en overzichtelijker. Zodat je jouw klanten nog beter en sneller kunt bereiken. Later dit jaar gaan we live. Wij vertellen je alvast wat je kunt verwachten.

Nieuws
07/06/2024
Wij stellen je voor aan: Lidija, Software Tester

Lidija is de drijvende kracht achter de kwaliteit van onze PTI Planning Suite. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat onze software vlekkeloos werkt voor onze klanten. Van het bedenken van nieuwe tests tot het rapporteren van bugs, geen dag is hetzelfde voor Lidija. Benieuwd hoe ze bij PTI terechtkwam en hoe een typische werkdag als Software Tester eruitziet? Lees dan verder!

Event
05/06/2024
Inschrijvingen geopend: Spieren voor Spieren Golfdag 2024

De inschrijvingen voor onze zevende editie van de Spieren voor Spieren Golfdag 2024 zijn geopend.

Nieuws
15/05/2024
De TUNE UP – Mei 2024

Bij PTI zijn we continu in beweging. Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Nieuws
03/04/2024
De voordelen van AI voor de nutssector

In de Nederlandse nutssector zorgt de integratie van AI voor een flinke upgrade van de operationele praktijken. Wij gaan in op de voordelen van AI voor deze cruciale sector.

Nieuws
12/03/2024
Slimme meteropname: hoe werkt het?

Het collecteren van meterstanden is cruciaal voor nutsbedrijven over de hele wereld. Wij nemen het hele proces rondom meterstanden opname volledig uit handen.

Nieuws
27/02/2024
2,5 miljoen slimme meters vervangen vóór 2029

De Nederlandse energiemarkt staat voor een grote uitdaging: de vervanging van miljoenen slimme meters.

Nieuws
07/02/2024
Metering as a Service in 3 stappen

Metering as a Service (MaaS) is een soort meetoplossing die je als een service kunt gebruiken. Hiermee hoef je als bedrijf niet meer te investeren in je eigen buitendienst en meetapparatuur, want dat regelt een externe dienstverlener voor je.

Laad meer