Nieuws

Nieuws
15/05/2024

De TUNE UP – Mei 2024

Bij PTI zijn we continu in beweging. Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Nieuws
03/04/2024

De voordelen van AI voor de nutssector

In de Nederlandse nutssector zorgt de integratie van AI voor een flinke upgrade van de operationele praktijken. Wij gaan in op de voordelen van AI voor deze cruciale sector.

Nieuws
12/03/2024

Slimme meteropname: hoe werkt het?

Het collecteren van meterstanden is cruciaal voor nutsbedrijven over de hele wereld. Wij nemen het hele proces rondom meterstanden opname volledig uit handen.

Nieuws
27/02/2024

2,5 miljoen slimme meters vervangen vóór 2029

De Nederlandse energiemarkt staat voor een grote uitdaging: de vervanging van miljoenen slimme meters.

Nieuws
07/02/2024

Metering as a Service in 3 stappen

Metering as a Service (MaaS) is een soort meetoplossing die je als een service kunt gebruiken. Hiermee hoef je als bedrijf niet meer te investeren in je eigen buitendienst en meetapparatuur, want dat regelt een externe dienstverlener voor je.

Case
15/01/2024

Waternet kiest voor Metering as a Service

Voor water- en energiebedrijven wordt het behouden van aparte teams voor fysieke meteropnames steeds lastiger en kostbaarder. Waternet bevond zich in een vergelijkbare situatie en zocht naar een totaaloplossing die zowel digitale als fysieke meteropnames omvatte. Al ruim 30 jaar is PTI dé specialist binnen het nuts-domein als het gaat om meteropnames. Met Metering as a Service gaan we nog een stapje verder. Voor Waternet hebben we namelijk de welbekende meteropname-app (meteropname op afstand) uitgebreid met meteropname aan de deur.

Nieuws
12/01/2024

Ron Tuinenburg: “Samen onze transitie afmaken in 2024“

Onze directeur Ron Tuinenburg blikt terug op het afgelopen jaar. Belangrijker nog, hij kijkt vooruit en introduceert ons nieuwe project ‘The Last Mile’. Hét verbeterplan voor 2024.

Nieuws
08/01/2024

De TUNE UP – Januari 2024

Bij PTI zijn we continu in beweging. Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Blog
03/01/2024

PTI Planning Suite integraties

Jouw backoffice-software is een van de belangrijkste aspecten van je bedrijfsvoering. Dankzij je backoffice-software kunnen jouw werknemers namelijk hun werk doen. Maar, in de snel evoluerende wereld van vandaag, is het cruciaal om je bedrijfsprocessen ook te stroomlijnen en te automatiseren. Een van de meest impactvolle manieren om dit te bereiken, is door middel van de juiste Field Service Software. Als je op zoek bent naar een planningssoftwarepakket dat jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen, is de PTI Planning Suite perfect voor jou.

Nieuws
22/12/2023

In 7 stappen over van papieren naar digitale werkbonnen

In een wereld waar digitalisering een grote rol speelt, staan bedrijven continu voor nieuwe uitdagingen om bij te blijven. Het moderniseren van processen is hierin cruciaal. Een belangrijk aspect van deze overgang is het overstappen van papieren naar digitale werkbonnen. In dit blogartikel vertellen wij je hoe je in 7 stappen de overstap kunt maken van papieren naar digitale werkbonnen.

Nieuws
05/12/2023

Wij stellen je voor aan: Sybren, Junior Consultant

Als Junior Consultant staat Sybren dagelijks in contact met zowel onze klanten als onze eigen mensen. Verzoeken, nieuwe projecten en gecompliceerde vragen: Sybren komt veel tegen op een dag. Zo heeft hij momenteel de lead in het ontwikkelen van (algemene) data dashboards voor onze klanten. Hoe hij in zijn nieuwe functie terecht is gekomen en hoe het werken er bij PTI uitziet, vertelt hij graag.

Nieuws
21/11/2023

Toekomst van water in Nederland

In onze whitepaper leer je alles over het watergebruik in Nederland en de toekomst hiervan. Ontdek hoe de slimme watermeter de hoofdrol speelt in het vormgeven van een duurzame toekomst voor ons drinkwater.

Laad meer