Nieuws

Nieuws
07/02/2024

Metering as a Service in 3 stappen

Metering as a Service (MaaS) is een soort meetoplossing die je als een service kunt gebruiken. Hiermee hoef je als bedrijf niet meer te investeren in je eigen buitendienst en meetapparatuur, want dat regelt een externe dienstverlener voor je.

Case
15/01/2024

Waternet kiest voor Metering as a Service

Voor water- en energiebedrijven wordt het behouden van aparte teams voor fysieke meteropnames steeds lastiger en kostbaarder. Waternet bevond zich in een vergelijkbare situatie en zocht naar een totaaloplossing die zowel digitale als fysieke meteropnames omvatte. Al ruim 30 jaar is PTI dé specialist binnen het nuts-domein als het gaat om meteropnames. Met Metering as a Service gaan we nog een stapje verder. Voor Waternet hebben we namelijk de welbekende meteropname-app (meteropname op afstand) uitgebreid met meteropname aan de deur.

Nieuws
12/01/2024

Ron Tuinenburg: “Samen onze transitie afmaken in 2024“

Onze directeur Ron Tuinenburg blikt terug op het afgelopen jaar. Belangrijker nog, hij kijkt vooruit en introduceert ons nieuwe project ‘The Last Mile’. Hét verbeterplan voor 2024.

Nieuws
08/01/2024

De TUNE UP – Januari 2024

Bij PTI zijn we continu in beweging. Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Blog
03/01/2024

PTI Planning Suite integraties

Jouw backoffice-software is een van de belangrijkste aspecten van je bedrijfsvoering. Dankzij je backoffice-software kunnen jouw werknemers namelijk hun werk doen. Maar, in de snel evoluerende wereld van vandaag, is het cruciaal om je bedrijfsprocessen ook te stroomlijnen en te automatiseren. Een van de meest impactvolle manieren om dit te bereiken, is door middel van de juiste Field Service Software. Als je op zoek bent naar een planningssoftwarepakket dat jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen, is de PTI Planning Suite perfect voor jou.

Nieuws
22/12/2023

In 7 stappen over van papieren naar digitale werkbonnen

In een wereld waar digitalisering een grote rol speelt, staan bedrijven continu voor nieuwe uitdagingen om bij te blijven. Het moderniseren van processen is hierin cruciaal. Een belangrijk aspect van deze overgang is het overstappen van papieren naar digitale werkbonnen. In dit blogartikel vertellen wij je hoe je in 7 stappen de overstap kunt maken van papieren naar digitale werkbonnen.

Nieuws
05/12/2023

Wij stellen je voor aan: Sybren, Junior Consultant

Als Junior Consultant staat Sybren dagelijks in contact met zowel onze klanten als onze eigen mensen. Verzoeken, nieuwe projecten en gecompliceerde vragen: Sybren komt veel tegen op een dag. Zo heeft hij momenteel de lead in het ontwikkelen van (algemene) data dashboards voor onze klanten. Hoe hij in zijn nieuwe functie terecht is gekomen en hoe het werken er bij PTI uitziet, vertelt hij graag.

Nieuws
21/11/2023

Toekomst van water in Nederland

In onze whitepaper leer je alles over het watergebruik in Nederland en de toekomst hiervan. Ontdek hoe de slimme watermeter de hoofdrol speelt in het vormgeven van een duurzame toekomst voor ons drinkwater.

Blog
30/10/2023

Check je wachtwoorden!

In het teken van de cyber security maand besteden we extra aandacht aan cyberbeveiliging. Een van de meest essentiële, maar vaak verwaarloosde aspecten van online beveiliging, is het belang van een sterk wachtwoord.

Blog
13/10/2023

De voordelen van digitale werkbonnen

Werkbonnen: een essentieel onderdeel voor bedrijven om hun werkzaamheden te organiseren, bij te houden en te documenteren, wat bijdraagt aan een betere service aan klanten en een efficiënter beheer van bedrijfsprocessen.Waar werkbonnen vroeger standaard op papier opgesteld en fysiek ondertekend werden, wordt er tegenwoordig voornamelijk gebruik gemaakt van digitale versies. Dit digitaliseringsproces brengt namelijk veel verschillende voordelen met zich mee, waardoor het begrijpelijk is dat bedrijven de overstap hiernaar hebben gemaakt. Wij vertellen je alles over de voordelen en waarom digitale werkbonnen een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Event
04/10/2023

Spieren voor Spieren Golfdag 2023

Op 28 september was het weer tijd voor onze jaarlijkse editie van de Spieren voor Spieren Golfdag. Met elkaar hebben we ruim €46.000 opgehaald voor het goede doel.

Blog
01/10/2023

Field Service Management optimaliseren? 5 tips

In de dynamische, steeds evoluerende wereld waar wij ons tegenwoordig in bevinden, is efficiëntie een sleutelwoord geworden voor succes. Bedrijven streven ernaar om hun werkzaamheden te stroomlijnen, terwijl ze de kwaliteit van hun dienstverlening waarborgen. Én in het beste geval zelfs verbeteren. Om dit te kunnen realiseren, zetten bedrijven Field Service Management (FSM) steeds vaker in als hulpmiddel.

Laad meer