Nieuws

Nieuws
05/12/2023

Wij stellen je voor aan: Sybren, Junior Consultant

Als Junior Consultant staat Sybren dagelijks in contact met zowel onze klanten als onze eigen mensen. Verzoeken, nieuwe projecten en gecompliceerde vragen: Sybren komt veel tegen op een dag. Zo heeft hij momenteel de lead in het ontwikkelen van (algemene) data dashboards voor onze klanten. Hoe hij in zijn nieuwe functie terecht is gekomen en hoe het werken er bij PTI uitziet, vertelt hij graag.

Nieuws
21/11/2023

Toekomst van water in Nederland

In onze whitepaper leer je alles over het watergebruik in Nederland en de toekomst hiervan. Ontdek hoe de slimme watermeter de hoofdrol speelt in het vormgeven van een duurzame toekomst voor ons drinkwater.

Blog
30/10/2023

Check je wachtwoorden!

In het teken van de cyber security maand besteden we extra aandacht aan cyberbeveiliging. Een van de meest essentiële, maar vaak verwaarloosde aspecten van online beveiliging, is het belang van een sterk wachtwoord.

Blog
13/10/2023

De voordelen van digitale werkbonnen

Werkbonnen: een essentieel onderdeel voor bedrijven om hun werkzaamheden te organiseren, bij te houden en te documenteren, wat bijdraagt aan een betere service aan klanten en een efficiënter beheer van bedrijfsprocessen.Waar werkbonnen vroeger standaard op papier opgesteld en fysiek ondertekend werden, wordt er tegenwoordig voornamelijk gebruik gemaakt van digitale versies. Dit digitaliseringsproces brengt namelijk veel verschillende voordelen met zich mee, waardoor het begrijpelijk is dat bedrijven de overstap hiernaar hebben gemaakt. Wij vertellen je alles over de voordelen en waarom digitale werkbonnen een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Event
04/10/2023

Spieren voor Spieren Golfdag 2023

Op 28 september was het weer het tijd voor onze jaarlijkse editie van de Spieren voor Spieren Golfdag. Met elkaar hebben we ruim €46.000 opgehaald voor het goede doel.

Blog
01/10/2023

Field Service Management optimaliseren? 5 tips

In de dynamische, steeds evoluerende wereld waar wij ons tegenwoordig in bevinden, is efficiëntie een sleutelwoord geworden voor succes. Bedrijven streven ernaar om hun werkzaamheden te stroomlijnen, terwijl ze de kwaliteit van hun dienstverlening waarborgen. Én in het beste geval zelfs verbeteren. Om dit te kunnen realiseren, zetten bedrijven Field Service Management (FSM) steeds vaker in als hulpmiddel.

Nieuws
18/09/2023

Wij stellen je voor aan: Peter, Applicatiebeheerder en Support coördinator

Als Applicatiebeheerder en Support coördinator is Peter dagelijks druk bezig met alles rondom onze supportafdeling. Van contact met klanten en gebruikers tot aan het overleggen met onze developers. Peter zorgt ervoor dat de vragen van onze klanten zo goed en snel mogelijk worden beantwoord. Een functie met veel variatie en uitdagingen die perfect bij hem past. Ook is hij druk bezig met het verbeteren van de huidige werkwijze en -processen van onze supportafdeling. Hoe dat eruitziet, vertelt hij graag.

Case
11/09/2023

Bewoners meekrijgen in de energietransitie: PTI en GroeneWarmte optimaliseren de klantbeleving

De energietransitie heeft een enorme impact op onze hele maatschappij. Om in 2050 CO2-neutraal te kunnen zijn, moet er namelijk nog een hoop gebeuren in Nederland. Onze klant GroeneWarmte speelt een voorname rol in deze transitie. Wij zijn trots dat wij hen hierin ondersteunen. Zo dragen wij samen ons steentje bij aan deze duurzame toekomst!

Nieuws
20/06/2023

Jouw klantcommunicatie optimaliseren

In onze whitepaper leer je alles over het optimaal inzetten van e-mails, brieven en sms om jouw first-time fix rate te verhogen. Wil jij eerder en vaker achter de voordeur komen bij jouw klanten? Download dan de whitepaper.

Nieuws
01/06/2023

De TUNE UP – Juni 2023

Bij PTI zijn we continu in beweging. Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste nieuwe functies, optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Case
09/05/2023

Efficiënt en duurzaam laden: PTI en Inter-on schouwen laadpalen voor Equans

We zijn trots om ons nieuwe project te introduceren: het duurzaam en efficiënt schouwen van laadpalen voor Equans.

Blog
08/03/2023

De nieuwe manier van security testing

De PTI Planning Suite beschikt over veel persoonsgevoelige informatie van klanten. Security is essentieel, dus zorgen wij voor een hackerproof beveiligingssysteem. Het risico dat een hacker bij onze data kan komen is in de afgelopen vijf jaar significant afgenomen. Hoe? Door te investeren in security trainingen en testing.

Laad meer