Consultancy & Advies

Optimaliseer jouw processen en behaal maximale efficiëntie met onze expertise

Met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen wij jouw uitdagingen als geen ander. Met onze consultancy brengen we jouw processen in kaart en maken inzichtelijk waar je kan versnellen, besparen en optimaliseren. Een werkproces zonder pijnpunten. Daar helpen wij je bij.

 

Onze gedreven consultants staan voor je klaar om je te begeleiden bij de implementatie van de PTI Planning Suite. Van een uitgebreide onboarding tot module trainingen voor het team. Ben je helemaal up and running? Dan zorgen onze extra services ervoor dat je de maximale kracht van de PTI Planning Suite benut.

Het onboardingsproces

1. Impact Analyse

Allereerst brengen wij de huidige situatie in kaart en bepalen de meest optimale planning voor het traject. Zo bepalen wij samen met jou de impact op je bedrijfsprocessen en kosten.

2. Implementatie traject

Vervolgens werken onze consultants en technisch team met jou samen om de beste implementatie in jouw systemen te realiseren. Zo kan jij straks optimaal aan de slag.

3. Livegang

Als laatste zorgen wij voor een soepele lancering. Met begeleiding, on-the-job trainingen en standby-ondersteuning voor jouw team.

Ben je helemaal up and running? Kies voor onze extra consultancy services en haal het maximale uit jouw werkprocessen.

Dashboarding & Data

Jij hebt alle data in handen van jouw werkproces. Wij helpen je het maximale uit jouw data te halen en deze om te zetten in groeikansen.

Communicatie

Optimaliseer de klantcommunicatie van jouw proces met professionele expertise. Samen brengen wij jouw communicatie naar het hoogste niveau.

Onze consultants

Erik

Technisch Consultant

Muriël

Project Consultant

Sybren

Junior Consultant

Haal het maximale uit jouw werkprocessen

Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij al veel gezien en gedaan. De pijnpunten in jouw werkproces lossen wij op en maken inzichtelijk waar jij op kunt versnellen, besparen en verbeteren.

Neem contact op