Overige

Field Service Management voor alle branches

Heb jij een buitendienst met monteurs, technici of andere medewerkers? Dan kunnen wij jou helpen. Met ruim 25 jaar aan ervaring hebben wij al veel gezien en gedaan. Hierdoor hebben wij expertise in verschillende branches, werkzaamheden en soorten buitendiensten.

 

Wij begrijpen complexe uitdagingen als geen ander en denken altijd met je mee. Met onze geavanceerde field service software helpen wij je om jouw werkprocessen te versnellen en verbeteren.

Alles wat jouw bedrijf nodig heeft om zo slim en efficiënt mogelijk op pad te gaan

Met de PTI Planning Suite sta je klaar om de uitdagingen in jouw branche aan te pakken. Optimaliseer je field service, zodat je vooroploopt in jouw sector. Zo bespaar je gemiddeld minimaal 20% op planningstijd, loonkosten, reisbewegingen en CO².

Een schaalbare oplossing. Schaal gemakkelijk op en af. De software kan zich aanpassen aan de omvang van de werkzaamheden, waardoor je flexibel kunt blijven opereren in een dynamische markt.

De beste planningssoftware. Optimale planning van werkzaamheden voor de buitendienst. Plan de meest efficiënte routes met ons intelligente algoritme en bespaar op tijd en reisbewegingen.

Real-time updates. Houd jouw team altijd up-to-date met real-time updates over planning, locaties en wijzigingen.

Mobile app voor de buitendienst. Alles wat jouw buitendienstmedewerker op zak moet hebben om werkzaamheden zo effectief mogelijk uit te voeren. Van digitale werkbonnen en checklists tot het scannen van gegevens met Artificial Intelligence.

Alle data nauwkeurig en op één plek. Verwerk alle benodigde gegevens gemakkelijk met één foto. Behaal een hogere nauwkeurigheid dan handmatige invoer en koppel foto’s en gegevens direct aan het opdrachtendossier.

Jouw buitendienst efficiënt en eenvoudig

Wil je weten wat de PTI Planning Suite voor jou kan betekenen? Neem contact op en versterk de efficiëntie van jouw field service.

Neem contact op

Ervaringen van klanten

In onze zoektocht naar een slimme planningsoplossing kwamen we bij PTI uit. Een belangrijke eis was dat wij vastgestelde logica in het planningssysteem opgenomen wilden hebben. Dat kon bij PTI.

- Ron Korthout.

De PTI Planning Suite geeft realtime inzicht in onze werkzaamheden. Met de verdeeltool kunnen opdrachten gemakkelijk aan de juiste buitendienst-medewerker worden toegekend. Dit proces is zichtbaar verbeterd!

- Emiel Ketelaar.

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren. Wij hebben er geen omkijken naar.

- Emmy van Riel.

Dagelijks ervaren wij hoe betrouwbaar de oplossingen van PTI zijn.

- Frank van der Putten.