Overige

Field Service Management voor alle branches

Heb jij een buitendienst met monteurs, technici of andere medewerkers? Dan kunnen wij jou helpen. Met ruim 25 jaar aan ervaring hebben wij al veel gezien en gedaan. Hierdoor hebben wij expertise in verschillende branches, werkzaamheden en soorten buitendiensten.

 

Wij begrijpen complexe uitdagingen als geen ander en denken altijd met je mee. Met onze geavanceerde field service software helpen wij je om jouw werkprocessen te versnellen en verbeteren.

Alles wat jouw bedrijf nodig heeft om zo slim en efficiënt mogelijk op pad te gaan

Met de PTI Planning Suite sta je klaar om de uitdagingen in jouw branche aan te pakken. Optimaliseer je field service, zodat je vooroploopt in jouw sector. Zo bespaar je gemiddeld minimaal 20% op planningstijd, loonkosten, reisbewegingen en CO².

Een schaalbare oplossing. Schaal gemakkelijk op en af. De software kan zich aanpassen aan de omvang van de werkzaamheden, waardoor je flexibel kunt blijven opereren in een dynamische markt.

De beste planningssoftware. Optimale planning van werkzaamheden voor de buitendienst. Plan de meest efficiënte routes met ons intelligente algoritme en bespaar op tijd en reisbewegingen.

Real-time updates. Houd jouw team altijd up-to-date met real-time updates over planning, locaties en wijzigingen.

Mobile app voor de buitendienst. Alles wat jouw buitendienstmedewerker op zak moet hebben om werkzaamheden zo effectief mogelijk uit te voeren. Van digitale werkbonnen en checklists tot het scannen van gegevens met Artificial Intelligence.

Alle data nauwkeurig en op één plek. Verwerk alle benodigde gegevens gemakkelijk met één foto. Behaal een hogere nauwkeurigheid dan handmatige invoer en koppel foto’s en gegevens direct aan het opdrachtendossier.

Cases

Equans en Inter-On" alt="">

Efficiënt en duurzaam laden: PTI en Inter-on schouwen laadpalen voor Equans

We zijn trots om ons nieuwe project te introduceren: het duurzaam en efficiënt schouwen van laadpalen voor Equans.

Klantcommunicatie Envelop" alt="">

Bewoners meekrijgen in de energietransitie: PTI en GroeneWarmte optimaliseren de klantbeleving

De energietransitie heeft een enorme impact op onze hele maatschappij. Om in 2050 CO2-neutraal te kunnen zijn, moet er namelijk nog een hoop gebeuren in Nederland. Onze klant GroeneWarmte speelt een voorname rol in deze transitie. Wij zijn trots dat wij hen hierin ondersteunen. Zo dragen wij samen ons steentje bij aan deze duurzame toekomst!

Field Service Management" alt="">

Waternet kiest voor Metering as a Service

Voor water- en energiebedrijven wordt het behouden van aparte teams voor fysieke meteropnames steeds lastiger en kostbaarder. Waternet bevond zich in een vergelijkbare situatie en zocht naar een totaaloplossing die zowel digitale als fysieke meteropnames omvatte. Al ruim 30 jaar is PTI dé specialist binnen het nuts-domein als het gaat om meteropnames. Met Metering as a Service gaan we nog een stapje verder. Voor Waternet hebben we namelijk de welbekende meteropname-app (meteropname op afstand) uitgebreid met meteropname aan de deur.

Heijmans" alt="">

Heijmans en PTI breiden samenwerking uit

Nieuwe dienstverlening rond de installatie van split unit airconditioners waarbij het gehele proces van A tot Z efficiënt afgehandeld wordt. In een notendop is dat de inhoud van de intensievere samenwerking die Heijmans en PTI met elkaar aangaan. Een mooie aanvulling op de gezamenlijke ambitie om alle kort cyclische werkzaamheden van Heijmans middels de PTI Planning Suite te laten verlopen.

Jouw buitendienst efficiënt en eenvoudig

Wil je weten wat de PTI Planning Suite voor jou kan betekenen? Neem contact op en versterk de efficiëntie van jouw field service.

Neem contact op

Ervaringen van klanten

In onze zoektocht naar een slimme planningsoplossing kwamen we bij PTI uit. Een belangrijke eis was dat wij vastgestelde logica in het planningssysteem opgenomen wilden hebben. Dat kon bij PTI.

- Ron Korthout.

De PTI Planning Suite geeft realtime inzicht in onze werkzaamheden. Met de verdeeltool kunnen opdrachten gemakkelijk aan de juiste buitendienst-medewerker worden toegekend. Dit proces is zichtbaar verbeterd!

- Emiel Ketelaar.

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren. Wij hebben er geen omkijken naar.

- Emmy van Riel.

Dagelijks ervaren wij hoe betrouwbaar de oplossingen van PTI zijn.

- Frank van der Putten.

PTI zorgt ervoor dat wij 95% van onze meterstanden binnenkrijgen. Ze nemen ons veel werk uit handen en blijven continu verbeteren om dit te verhogen. Wij zijn trotste gebruikers van hun applicaties.

- Dirk Huurman.