Ons verhaal

Bij PTI draait alles om vooruitgang

Wij zijn PTI. Een softwarebedrijf dat zich in een dynamische, snel evoluerende wereld bevindt. Precies dat vraagt ons om scherp, energiek en wendbaar te zijn. En dat is de reden dat wij naar voortdurende ontwikkeling streven.

 

Met onze platte organisatie en no-nonsense mentaliteit zetten wij samen dagelijks stappen vooruit.

Onze missie

Deze stappen vooruit zijn gericht op één helder doel, namelijk onze missie. Wij zijn ervan overtuigd dat een slim en geoptimaliseerd proces waarde creëert voor organisatie én eindklant. Daarom is onze missie als volgt:

 

”Bedrijven helpen om technische processen te optimaliseren, zodat er efficiënter gewerkt wordt.”

 

 

Hoe wij dat doen?

Simpel: door een positieve impact op mens en omgeving te creëren. Dit doen wij door het collectieve belang altijd boven het individuele belang te plaatsen. Wij werken vanuit positiviteit, vertrouwen en loyaliteit. Door altijd persoonlijke aandacht en kwaliteit na te streven, maken wij de verbinding met zowel onze eigen mensen als onze partners. Wij zetten altijd die extra stap. Én investeren dagelijks in groei en ontwikkeling. Zo bewegen wij constant mee in een snel veranderende wereld.

Onze cultuur

Alles wat wij doen om onze missie te verwerkelijken, doen wij samen. Daarom is onze cultuur één van onze belangrijkste drijfveren. Wij streven continu naar een inclusieve cultuur waarin wij voor elkaar klaarstaan, samen successen vieren, lachen en waarde creëren. Daarom omschrijven wij onze cultuur als volgt:

 

”Wij geloven in een inclusieve cultuur waarin iedereen zich veilig, betrokken en gedreven voelt om zijn best te doen en erbij te horen.”

 

 

Hoe wij dat doen?

Door dagelijks onze kernwaarden te volgen. Deze zijn de basis van de PTI-cultuur. Daarom zijn ze gevormd en geïnspireerd door onze eigen medewerkers. Zij zijn representatief voor de keuzes die wij dagelijks maken en geven ons richting om onze doelen te behalen.

Onze kernwaarden

Development

Wij zetten vol in op de ontwikkeling van onszelf en onze partnerships, zodat wij bijdragen aan een duurzame vooruitgang van de mensen en wereld om ons heen.

Team

Wij blijven altijd in dialoog vanuit een warme samenwerking, zodat wij weten wat er speelt en scherp blijven op waar wij samen naartoe groeien.

Responsibility

Vanuit een open, eerlijke en realistische communicatie handelen wij vanuit eigen kracht en nemen wij graag het voortouw.

Spieren voor Spieren

Sinds 2006 zijn wij trouwe sponsor van Spieren voor Spieren. Zo investeren wij jaarlijks met onze expertise, kennis, tijd en netwerk.

Altijd met het doel om ervoor te zorgen dat kinderen met een spierziekte sneller geholpen of behandeld worden. Verder lezen over onze samenwerking met Spieren voor Spieren?

Lees meer

Ons team

Amanda

Product Owner

Dit is niet geschreven in Comic Sans.

Diane

Lead Software Tester

Echte “mannen” testen op productie….

Guido

Lead Developer

Werken aan innovatie die klanten blij maakt met je 2e familie.

Marleen

Scrum Master

Samenwerken, luisteren, reflecteren, leren, that’s how we roll!

Robin

Sales Manager

Met collega’s en klanten samen werken aan mooie projecten, dat geeft mij energie.

Ron

Directeur

Het proces van constante verbetering en werken met jonge slimme collega’s houden mij scherp!

Sybren

Junior Consultant

Je hoeft je hier nooit te vervelen! Tegelijkertijd is er ook meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid.

Michael

Sales Consultant

De positieve kracht van vandaag is de verandering van morgen.

Benieuwd naar de rest van de collega's?

Ben je enthousiast geworden over onze missie, cultuur en kernwaarden? Vind bij ons je volgende uitdaging.

Werken bij PTI