PTI.nl / Modules / Verdeeltool
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Verdeeltool

De module verdeeltool is de digitale oplossing voor papieren looplijsten-, werkopdrachten en/of planningen. Met de verdeeltool plan je al het werk voor jouw buitendienstmedewerker(s). Grote volumes werkopdrachten of locatiebezoeken – waar geen afspraak met de klant voor nodig is – zijn eenvoudig toe te wijzen aan buitendienstmedewerkers met de juiste vaardigheden. De buitendienstmedewerker ziet deze opdracht vervolgens in zijn tablet of smartphone en kan direct aan de slag.

Door de digitalisering van papieren looplijsten is er meer overzicht voor de planner op kantoor én minder rompslomp voor de buitendienstmedewerker. De kans op fouten wordt daarmee direct geminimaliseerd en het werkplezier neemt toe.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

De verdeeltool is ideaal voor werkzaamheden waar de buitendienstmedewerker niet afhankelijk is van een derde, zoals een consument die aanwezig moet zijn. Maar ook voor onaangekondigde bezoeken en periodieke controles is de verdeeltool ideaal om te gebruiken.

De planner kan heel eenvoudig de planning maken voor  meerdere buitendienstmedewerkers tegelijk. Op basis van het project kunnen er segmentaties worden ingesteld vóór het daadwerkelijk plannen. De planner ziet overzichtelijk de voortgang, kan opdrachten toevoegen of juist verwijderen.

Andere bekeken ook:

Mobile app

Planning

De meest efficiënte planning vanuit ons planbord en algoritme voor routeoptimalisatie.
Gebruikersbeheer

Fotoherkenning

Automatische hardware herkenning met onze AI integratie.
Module data koppeling

Data koppeling

Integreer de PTI Planning Suite met jouw backoffice.

Iets voor jou?

Laat een berichtje hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Heb je al direct vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

  robin.vandijk@pti.nl

Account manager Robin van Dijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888