Onderhoudsopdrachten

informatie aanvragen
PTI.nl / Branches / Installatie & Infratechniek / Onderhoudsopdrachten

Met de Planning Suite worden diverse soorten opdrachten ondersteund. Of het nu gaat om kleine projecten, grootzakelijke klanten of
uitdagende consumentenopdrachten. Met onze Planning Suite werk je zowel efficiënt als flexibel en blijf je altijd in control. Maar voor welke werkzaamheden kun je jouw monteurs, buitendienstmedewerkers of aannemers aan het werk zetten met onze oplossing?

1. Planning Suite voor onderhoud

Onze planning- en routeoptimalisatie zorgt ervoor dat buitendienstmedewerkers bij een storing of gepland onderhoud hun werk optimaal kunnen volbrengen. Verlopen opdrachten anders dan gepland of wordt het afgesproken tijdstip niet gehaald, dan informeer je de klant hierover op een eenvoudige manier. Via welk kanaal je jouw klanten op de hoogte brengt van een nieuwe afspraak en/of eventuele wijzigingen is volledig aan jou.    

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

2. Installatie of wisseling

De bijbehorende werkzaamheden – die komen kijken bij o.a. het plaatsen van een nieuwe (slimme) meter, zonnepanelen of het aansluiten van een warmtepomp – worden dankzij onze Planning Suite vereenvoudigd. Zo was het op de hoogte brengen van klanten met betrekking tot een afspraak, doorgeven van eventuele wijzigingen en het verwerken van relevante informatie na het uitvoeren van een klus nog nooit zo snel afgehandeld. Door bovendien de juiste boodschap op het juiste moment te brengen,
wordt de klanttevredenheid verhoogd en het zogenoemde klant-niet-thuis-percentage verlaagd.

3. Transport

Order binnen? De buitendienstmedewerker(s), chauffeur(s), koerier(s), etc. wordt ingepland en de klant geïnformeerd. Het opstellen van de planning kan volledig automatisch gebeuren, maar je kunt ook zelf de regie in handen houden door informatie handmatig in te vullen en wijzigingen aan te brengen.  
 
Wanneer je het plannen overlaat aan onze Planning Suite, dan wordt de optimale planning samengesteld op basis van de specifieke kenmerken van iedere monteur, zoals de beschikbaarheid, woonplaats en competenties. De klant informeren kan te allen tijde middels een zelfgekozen communicatiekanaal.  
 
De timing van verzending is gekoppeld aan de plandatum van de opdracht. Vindt er een wijziging plaats, dan krijgt de klant hier direct een melding van.  

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

4. Planning Suite voor het installeren van laadpalen

Het aantal (openbare) oplaadpunten in Nederland groeit enorm. Ons land is zelfs een van de koplopers in Europa. In de afgelopen twee jaar steeg de teller van circa 13.000 naar meer dan 50.000 oplaadpunten (2020). Ook zijn er al ruim 300 snel-laadstations. Van de aanvraag tot het in gebruik nemen van de laadpaal; het is een proces van diverse handelingen en procedures. Verlopen deze niet soepel,
dan kan de doorlooptijd sterk worden beïnvloed.
Een proces van flexibele planningen en heldere communicatie met de consument over wát en wanneer
hij de realisatie kan verwachten, is dan ook nodig wanneer je alles efficiënt wilt laten verlopen en de klanttevredenheid hoog wilt houden.

Iets voor jou?

Laat een berichtje hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Heb je al direct vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

  robin.vandijk@pti.nl

Account manager Robin van Dijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888