Installatie- en infratechniek

informatie aanvragen
PTI.nl / Branches / Installatie & Infratechniek

De installatie- en infratechniek staat voor vele uitdagingen zoals wetgeving, strakke deadlines en verhoogde verwachtingen van burgers. Hoe zorg je ervoor dat je verwachtingen altijd waarmaakt, zonder dat jouw medewerkers extra worden belast of onder hoge druk komen te staan? Met de Planning Suite regel je het simpel en efficiënt. Van het onderhoud en uitvoeren van reparaties tot aan de complete aanleg van nieuwe installaties. Met de totaaloplossingen van PTI worden alle divisies aangestuurd en voortijdig geïnformeerd. Of het nu gaat om het aansturen van de werkzaamheden van je buitendienstmedewerker of het tijdig en volledig informeren van de consument. Met de Planning Suite was het nog nooit zo eenvoudig.

PTI Oplossingen voor Installatie & Infratechniek

Met haar jarenlange ervaring heeft PTI de meest complete, operationele oplossing ontwikkeld waarmee het aansturen van reparaties, de aanleg van nieuwe installaties en onderhoud kinderspel is. Controle houden over alle processtappen; het kostte nog nooit zo weinig tijd en moeite.

Het gehele proces liever uitbesteden?
Wij kunnen het volledige proces van klantcommunicatie tot planning voor je verzorgen. Instappen binnen het proces is geen enkel probleem. Je blijft altijd in charge wanneer je dat wenst.

Mobiele applicaties
Onze oplossingen kunt je op ieder gewenst moment, vanaf ieder apparaat bedienen. Of je nu vanaf je laptop, telefoon of tablet werkzaam bent. Hiermee bieden wij jouw buitendienstmedewerker een gebruiksvriendelijk en leesbaar systeem waarmee hij snel en efficiënt te werk kan gaan. Het administratief verwerken van de uitgevoerde werkzaamheden is hierdoor niet langer een tijdrovende klus, waardoor jouw medewerker zich kan focussen op datgene echt belangrijk is.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Pragmatische aanpak

De oplossingen die wij aanbieden zijn sterk gestandaardiseerd. Waarom? Omdat de methodes die wij toepassen zich in de praktijk hebben bewezen. Mocht standaard toch niet bij jouw situatie passen, dan stappen we over op maatwerk. Er is natuurlijk altijd ruimte voor pragmatische oplossingen. Want praktisch bezig zijn, dat zit per slot van rekening in onze natuur.

Reparatie, onderhoud & aanleg installaties

De Mobile app is zeer geschikt voor monteurs die aan huis reparaties uitvoeren. Op kantoor kan er door middel van de planning software een planning worden gemaakt en aan huis komt de Mobile app goed van pas. Alle klantinformatie is beschikbaar en na het voltooien van de werkzaamheden is documentatie van de werkopdracht zo gedaan. Op naar het volgende adres.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Iets voor jou?

Laat een berichtje hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Heb je al direct vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

  robin.vandijk@pti.nl

Account manager Robin van Dijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888