Installatie- en infratechniek

PTI.nl / Branches / Installatie & Infratechniek

De installatie- en infratechniek staat voor vele uitdagingen zoals wetgeving, strakke deadlines en verhoogde verwachtingen van burgers. Hoe zorgt u ervoor dat u verwachtingen altijd waarmaakt, zonder dat uw medewerkers extra worden belast of onder hoge druk komen te staan? Met de oplossingen van PTI regelt u het simpel en efficiënt. Van het onderhoud en uitvoeren van reparaties tot aan de complete aanleg van nieuwe installaties. Met de totaaloplossingen van PTI worden alle divisies aangestuurd en voortijdig geïnformeerd. Of het nu gaat om het aansturen van de werkzaamheden van uw buitendienstmedewerker of het tijdig en volledig informeren van de consument. Met PTI was het nog nooit zo eenvoudig.

PTI Oplossingen voor Installatie & Infratechniek

Met haar jarenlange ervaring heeft PTI de meest complete, operationele oplossing ontwikkeld waarmee het aansturen van reparaties, de aanleg van nieuwe installaties en onderhoud kinderspel is. Controle houden over alle processtappen; het kostte nog nooit zo weinig tijd en moeite.

Het gehele proces liever uitbesteden?
Wij kunnen het volledige proces van klantcommunicatie tot planning voor u verzorgen. Instappen binnen het proces is geen enkel probleem. U blijft altijd in charge wanneer u dat wenst.

Mobiele applicaties

Onze oplossingen kunt u op ieder gewenst moment, vanaf ieder apparaat bedienen. Of u nu vanaf uw laptop, telefoon of tablet werkzaam bent. Hiermee bieden wij uw buitendienstmedewerker een gebruiksvriendelijk en leesbaar systeem waarmee hij snel en efficiënt te werk kan gaan. Het administratief verwerken van de uitgevoerde werkzaamheden is hierdoor niet langer een tijdrovende klus, waardoor uw medewerker zich kan focussen op datgene echt belangrijk is. 

Pragmatische aanpak

De oplossingen die wij aanbieden zijn sterk gestandaardiseerd. Waarom? Omdat de methodes die wij toepassen zich in de praktijk hebben bewezen. Mocht standaard toch niet bij uw situatie passen, dan stappen we over op maatwerk. Er is natuurlijk altijd ruimte voor pragmatische oplossingen. Want praktisch bezig zijn, dat zit per slot van rekening in onze natuur.

Reparatie, onderhoud & aanleg installaties

De planning software & werkbon app zijn zeer geschikt voor monteurs die aan huis reparaties uitvoeren. Op kantoor kan er door middel van de planning software een planning worden gemaakt en aan huis komt de werkbon app goed van pas. Alle klantinformatie is beschikbaar en na het voltooien van de werkzaamheden is documentatie van de werkopdracht zo gedaan. Op naar het volgende adres.

Voorbeelden van oplossingen binnen uw branche:


Planning software


Werkbon app


Meteropname


Communication on Demand

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

Referenties

Liander
Westerpoort Warmte
Baas
Delta
PWN
Total
Eneco
Enexis
SVP
WML
SSH
Brinck
DNWG
Vattenfall
Engie
Waternet
Bindinc
Brabant Water
Essent
Boels
Evides
Heijmans
Interon
IQ-Pass
Dunea
RCN
Kenter

Contact

Adres:
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden
0348 - 466888

support@pti.nl 

Debiteurenbeheer software

Diverse pagina's