Installatie- en infratechniek

De installatie- en infratechniek staat voor vele uitdagingen zoals wetgeving, strakke deadlines en verhoogde verwachtingen van burgers. Hoe zorgt u ervoor dat u verwachtingen altijd waarmaakt, zonder dat uw medewerkers extra worden belast of onder hoge druk komen te staan? Met de oplossingen van PTI regelt u het simpel en efficiënt. Van het onderhoud en uitvoeren van reparaties tot aan de complete aanleg van nieuwe installaties. Met de totaaloplossingen van PTI worden alle divisies aangestuurd en voortijdig geïnformeerd. Of het nu gaat om het aansturen van de werkzaamheden van uw buitendienstmedewerker of het tijdig en volledig informeren van de consument. Met PTI was het nog nooit zo eenvoudig.

PTI Oplossingen voor Installatie & Infratechniek

Met haar jarenlange ervaring heeft PTI de meest complete, operationele oplossing ontwikkeld waarmee het aansturen van reparaties, de aanleg van nieuwe installaties en onderhoud kinderspel is. Controle houden over alle processtappen; het kostte nog nooit zo weinig tijd en moeite.

Het gehele proces liever uitbesteden?
Wij kunnen het volledige proces van klantcommunicatie tot planning voor u verzorgen. Instappen binnen het proces is geen enkel probleem. U blijft altijd in charge wanneer u dat wenst.

Mobiele applicaties

Onze oplossingen kunt u op ieder gewenst moment, vanaf ieder apparaat bedienen. Of u nu vanaf uw laptop, telefoon of tablet werkzaam bent. Hiermee bieden wij uw buitendienstmedewerker een gebruiksvriendelijk en leesbaar systeem waarmee hij snel en efficiënt te werk kan gaan. Het administratief verwerken van de uitgevoerde werkzaamheden is hierdoor niet langer een tijdrovende klus, waardoor uw medewerker zich kan focussen op datgene echt belangrijk is. 

Pragmatische aanpak

De oplossingen die wij aanbieden zijn sterk gestandaardiseerd. Waarom? Omdat de methodes die wij toepassen zich in de praktijk hebben bewezen. Mocht standaard toch niet bij uw situatie passen, dan stappen we over op maatwerk. Er is natuurlijk altijd ruimte voor pragmatische oplossingen. Want praktisch bezig zijn, dat zit per slot van rekening in onze natuur.

Reparatie, onderhoud & aanleg installaties

De planningstool & werkbon app is zeer geschikt voor monteurs die aan huis reparaties uitvoeren. Op kantoor kan er door middel van de planningstool een planning worden gemaakt en aan huis komt de werkbon app goed van pas. Alle klantinformatie is beschikbaar en na het voltooien van de werkzaamheden is documentatie van de werkopdracht zo gedaan. Op naar het volgende adres.

Voorbeelden van oplossingen binnen uw branche:


Planningstool


Werkbon app


Meteropname


Communication on Demand

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één dag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.
* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

- Brabant Water

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

Referenties

SVP
Boels
Vattenfall
SSH
Engie
PWN
Baas
Total
Kenter
DNWG
Enexis
RCN
Waternet
Evides
Liander
Brinck
Bindinc
Interon
Delta
WML
Brabant Water
Eneco
Dunea
Westerpoort Warmte
Heijmans
IQ-Pass
Essent