Nieuws

Zet gezonde spieren in voor zieke spieren en golf mee!

30-09-2020 |Vol positiviteit en enthousiasme zouden we op 28 oktober samen gaan golfen voor kinderen met een spierziekte. Juist nu, in lastige tijden, wilden we laten zien dat we ons richten op wat wél kan. Kinderen met een spierziekte verliezen elke dag spierkracht en hebben geen tijd te verliezen. Samen onze gezonde spieren gebruiken om geld in te zamelen voor zieke spieren, waardoor genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij komt, was ons mooie streven van deze dag.

Het zag er op papier naar uit dat we een geweldige dag gingen beleven met een aansprekende opbrengst voor de stichting Spieren voor Spieren. Er waren door de Business Club Leden en gasten al ruim 12 flights geboekt. Bijna 10 top sport ambassadeurs van Spieren voor Spieren hadden toegezegd er bij te zijn. Voor de veiling en loterij hadden we prachtige items (Danny Vera 15 november Ziggo Dome VIP arrangement, luxe Droomparken vakantie,  Flight The Dutch, Flight Bernardus, 3 liter wijn rood van Bernardus , 1.5 wijn magnum Wit Bernardus wijn, GoodHabitz online cursus jaar abonnement voor uw hele bedrijf, bedrijfsmotivatie presentaties door Minke Booij en van kind-ambassadeur Jenell en een coaching flight met een aanstormende NL golf talent (genoemd als opvolger van Joost).

Helaas haalt de realiteit van Rotterdam en Covid 19 ons in. Rotterdam is 1 van de brandhaarden en er zijn door de gemeente en Overheid strakke regels opgelegd voor evenementen en horecagelegenheden.  Door deze beperkingen kunnen we zeer beperkt gasten ontvangen en verzorgen. Hoewel de beperkingen geheel terecht zijn met het oog op ieders gezondheid, is het gevolg dat wij helaas 28 oktober gaan opschuiven. Opzeggen vinden wij niet het goede woord omdat we in het voorjaar 2021 iedereen toch graag zien op de baan van de Hooge Rotterdamsche. De datum maken we nog bekend.

Het spijt ons dat we niet ander kunnen berichten. De 28e oktober is er geen golftoernooi voor Spieren voor Spieren. Men kan energie en inzet bewaren voor april – mei 2021. We hopen oprecht dat we alle deelnemers dan gaan zien. Wij danken iedereen die zou komen en alle gulle gevers van de veiling items voor hun waardevolle bijdrage.

We rekenen op veel deelnemers in het voorjaar van 2021. We wensen iedereen veel gezondheid.

Met sportieve groet.

Minke Booij, Marie Jose Heshusius en Jan Posma
Spieren voor Spieren, De Hooge Rotterdamsche, PTI

p.s. Wilt u nu al een bod doen op 1 van genoemde veiling items stuur dit aan Jan Posma (Jan@pti.nl). U kunt zich ook voor het voorjaar bij hem aanmelden.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888