Maak kennis met ons nieuwe MT

Bij PTI zetten wij ons continu in voor verandering en ontwikkeling

Dit doen we niet alleen voor onze applicaties, maar ook bij onze mensen en binnen onze teams. 2023 trappen we daarom af met een mooie ontwikkeling. Vanaf 1 januari is Ron Tuinenburg (voorheen directeur ICT & Innovatie) als algemeen directeur aan de slag gegaan. Guido Dubois (ICT & Innovatie), Robin van Dijk (Sales & Marketing) en Casper Duin (Human Resources) vormen nu het gloednieuwe MT. Guido, Robin en Casper werken al jaren bij PTI en hebben deze rol dik verdiend. Wat zijn wij trots! We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij PTI in de toekomst naar een hoger niveau gaan tillen.

 

Voor Jan Posma en Ramon van Stappershoef betekent dit, dat zij ruimte maken voor een nieuwe generatie. Met hun kennis en expertise zijn zij nog altijd betrokken en vervullen dit jaar een sleutelrol als adviseur en coach voor het gloednieuwe managementteam. Ook zij zijn nog altijd onmisbaar bij PTI.

 

Volgens het MT is de PTI Planning Suite de basis voor de toekomst van PTI. ‘’We gaan voor een optimale SaaS oplossing die generiek gebouwd is en middels configuratie bij wijze van in elkaar te klikken moet zijn’’ aldus Guido Dubois. ‘’We moeten realistisch blijven: de Planning Suite is nog niet zodanig volwassen als zijn voorganger, maar veel facetten uit het ‘oude’ systeem zijn inmiddels ook beschikbaar in de Planning Suite’’. De focus ligt daarom ook op het migreren van alle klanten van het oude platform naar de PTI Planning Suite. Daarnaast wil het MT inspelen op de vele kansen die zich voordoen rond de energietransitie.

 

We willen onze huidige en toekomstige klanten nog beter bedienen. Hoe? Door een ijzersterke consultancy rol aan te nemen.’’Wij willen dichter op de klant zitten en samen met de klant tot zinvolle applicaties komen. Applicaties die voor onze klanten renderen. Onze consultants spelen hierin een hele belangrijke rol.’’

 

Om dit met elkaar voor elkaar te krijgen, ligt er ook een duidelijk plan voor de ontwikkeling van het team. Casper Duin: ‘’Wij bereiden onze mensen voor op de veranderingen en doelen die wij willen behalen. We investeren in de relaties met de Hogeschool Rotterdam en andere onderwijsinstellingen om nieuwe kennis onze organisatie in te krijgen. Tevens leiden we onze eigen mensen op om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.’’

 

Wij kijken met plezier uit naar het nieuwe tijdperk dat we met deze  verandering inslaan. Niet alleen met het nieuwe MT, maar met het hele team van PTI. Want daar zijn we ongelofelijk trots op!

Maak kennis met alle PTI'ers

Het kloppende hart van ons bedrijf, maak kennis met alle PTI medewerkers en waar zij voor staan.

Ons verhaal