Succesverhalen

PTI.nl / Over PTI / Succesverhalen

Planningsoftware

“Het nieuwe platform 3.0 geeft een realtime inzicht in de lopende werkzaamheden. Met de verdeeltool kunnen opdrachten gemakkelijk aan de juiste buitendienst-medewerker worden toegekend. Dit proces is zichtbaar verbeterd!

Met de beheertool kan zowel de voortgang van opnamegroepen als specifieke buitendienst-medewerkers geraadpleegd worden. Op basis van deze informatie kan gestuurd worden om de opdrachten tijdig af te ronden. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen!

De nieuwe applicatie voor de buitendienstmedewerkers is zeer gebruikersvriendelijk en oogt een stuk overzichtelijker. De eerste ervaringen van onze meteropnemers en monteurs zijn zeer positief. Met relatief weinig handelingen kan een opdracht volledig worden afgehandeld, dit werkt prettig voor de buitendienstmedewerker en zorgt voor een optimale invulling van de werkdag.”

Emiel Ketelaar
Manager Operations

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Inter-on levert verschillende diensten binnen de energiesector van fysieke meteropname tot monteurswerkzaamheden voor energieleveranciers, netbeheerders, meetbedrijven, woningbouwverenigingen en waterleidingbedrijven.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
Het nieuwe platform 3.0 geeft een realtime inzicht in de lopende werkzaamheden.
- Inter-on