PTI.nl / Nieuws / Werkbezoek Rysst

Werkbezoek Rysst

Onlangs gingen we met een klein team op werkbezoek bij onze partner Rysst. Rysst levert ons sinds januari extra ICT capaciteit, die vanaf hun kantoor doorbouwen aan ons klantcommunicatieplatform (COD). In het kader van kennisoverdracht stond het bezoek gepland. Er werd samen gekeken naar de werkprocessen van COD, de aankomende taken en de toepassingen daarvan op huidige de werkprocessen.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Rysst biedt Scrum Teams – veelal jong talent – aan bedrijven om aan oplossingen van bedrijven te werken. Zij begeleiden de studenten volgens het Scrum Framework. Bedrijven die met hen samenwerken hoeven enkel een project en een Product Owner te faciliteren.

Met de inzet van de studenten van Rysst zijn er reeds 3 sprints opgeleverd. Wij zullen nog de aankomende 3 sprints met ze samenwerken, waarna we een grote update kunnen doorvoeren op ons communicatieplatform. Dit zal ervoor zorgen dat onze gebruikers performance en het gebruikersgemak van de applicatie verbeteren. Over het live zetten van deze update wordt in een latere fase gecommuniceerd wanneer dit gaat plaatsvinden.

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888