PTI.nl / Nieuws / Inter-on verlengt samenwerking met PTI!

Inter-on verlengt samenwerking met PTI!

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

De samenwerking tussen Inter-on en PTI is met drie jaar verlengd! PTI zorgt al jaren dat het plannen van de buitendienstmedewerkers en het opmaken, beheren en versturen van alle klantcommunicatie gemakkelijk en efficiënt geregeld wordt. Daarnaast is de buitendienst van Inter-on dagelijks op pad met onze Mobile App, zodat ze hun planning inzien en werkzaamheden kunnen vastleggen. 

Met de introductie van de PTI Planning Suite begin 2021, was er voor Inter-on dan ook geen twijfel over mogelijk om de samenwerking te verlengen. Inter-on gaat gebruik maken van verschillende modules  en daar haar range aan werkzaamheden in afhandelen. De klant van Inter-on is daarmee ook voor de komende jaren weer verzekerd van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Inter-on levert verschillende energiediensten, van monteurswerkzaamheden (meterwissels, batterijwissel, ijkingen/kalibratie) tot fysieke meteropname en/of controles/inspecties. Dit doen wij in opdracht van energieleveranciers, netbeheerder, warmtebedrijven, woningbouwverenigingen en waterleveringsbedrijven in heel Nederland. Grip houden op de planning en afhandeling van deze werkzaamheden vraagt daarom om een geavanceerde totaaloplossing. 

Met de PTI Planning Suite bespaart Inter-on op hun TCO en investeren zij in MVO. Het gebruik van de Planning Suite zorgt namelijk voor een optimaal ingericht proces van binnen- en buitendienst waardoor bespaard wordt op planningsuren, loonkosten, reisbewegingen en CO2.

Meer weten over de voordelen van de PTI Planning Suite? Ontdek de voordelen van onze modules:

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888