Nieuws

Spieren voor Spieren Golfdag een groot succes

21-05-2018 | GEZONDE SPIEREN VOOR ZIEKE SPIEREN

De Spieren voor Spieren Golfdag op De Hooge Rotterdamsche op 26 september j.l.  was een groot succes. Deze benefiet golfdag werd voor de tweede keer georganiseerd op initiatief van PTI, maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren, in samenwerking met de Business Club van De Hooge Rotterdamsche. Ook dit jaar deden naast relaties van de businessclub en PTI een aantal prominente ex-topsporters mee, zoals Minke Booij, Reinder Nummerdor en André Ooijer. De deelname door ruim 20 flights was goed voor een deel van de sponsoropbrengsten. Een prachtig aanvullend bedrag werd binnengehaald voor Spieren voor Spieren met een veilig. De totaalopbrengst was dit jaar € 26.460,00 en daarmee werd de score van vorig jaar ruim overtroffen.

Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren, was heel blij met de opbrengst. Zij vertelde: ‘Dit evenement is een prachtig voorbeeld van hoe wij ons motto: “gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren” uitdragen. Er worden door Spieren voor Spieren jaarlijkse vele fondsenwervende evenementen georganiseerd. Sport is hierbij het verbindende element. Het geld komt onder andere ten goede aan onderzoek naar diverse kinderspierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. We zijn dan ook erg blij met dit initiatief van onze maatschappelijk partner PTI en de Business Club van De Hooge Rotterdamsche en hopen dat wij een mooie traditie zijn gestart op deze prachtige golfbaan zodat we volgens jaar hier weer mogen staan.’

Bijzondere prestatie
Een bijzondere sportieve prestatie werd geleverd door Spieren voor Spieren kindambassadeur Sebastiaan Klarenbeek. Sebastiaan lijdt aan een spierziekte en voelt de krachten in zijn lichaam afnemen. Toch laat hij het er niet bij zitten. Tijdens de Spieren voor Spieren Golfdag volbracht hij zelfs 18-holes. Geweldig knap!

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl