Nieuws

Spieren voor Spieren Golfdag 2019

18-06-2019 

Op woensdag 18 september 2019 kunt u samen met bekende Nederlanders, ex-(top)sporters die zich als ambassadeur inzetten voor Spieren voor Spieren meedoen aan een 18-holes benefiettoernooi. U kunt kiezen om in een eigen flight met vrienden, zakenpartners of collega’s te spelen. Natuurlijk kunt u ook individueel inschrijven en zo op informele wijze nieuwe contacten maken. De ambassadeurs die tot nu toe hebben toegezegd zijn: Ronald de Boer, André Ooijer, Reinder Nummerdor, Martijn Reuser, Willy van de Kerkhof, Leo Beenhakker en Minke Booij!

Kom in actie!
Doe mee op woensdag 18 september en meld u vandaag nog aan. Hoe eerder u inschrijft, hoe groter de kans dat u met een (ex)topsporter speelt! U kunt ook kiezen om in een flight met alleen maar vrienden, zakenpartners of collega’s te spelen. Zoals gezegd behoort individueel inschrijven ook tot de mogelijkheden. De wedstrijdvorm is Texas Scramble.

Tijdens het diner is er een veiling van artikelen die door sponsoren aan Spieren voor Spieren
ter beschikking zijn gesteld. Op de veiling kunt u onder andere bieden op een lezing aangeboden door Joyce Sombroek, VIP concert in Ziggo Dome (diner, business seats, after party), een bijzondere dag op The Dutch en de Eindhovense Golfclub alles onder begeleiding van een topgolfer, heerlijke wijnen (Bernardus), een dag de baan in met een Nederlandse Pro en andere zeer interessante artikelen.

Hebt u zin in een ontspannen dag golfen op een toplocatie én helpt u mee om spierziekte bij kinderen de wereld uit te helpen? Meldt u vandaag nog aan!

Bundel uw spierkracht en schrijf direct in! Mail naar bc@dehoogerotterdamsche.nl of kijk op www.dehoogerotterdamsche.nl/golftoernooi-spieren-voor-spieren.

De Stichting Spieren voor Spieren heeft als doel om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Samen met hun kind- en topsportambassadeurs als Sven Kramer, Frank & Ronald de Boer, Danny en Dailey Blind, Marit Bouwmeester, Ron Vlaar en vele anderen, zetten zij zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. Omdat kinderen onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Maar liefst 20.000 kinderen in Nederland hebben een spierziekte en er is nog steeds geen goed medicijn.

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl