Nieuws

Recordopbrengst tijdens het Spieren voor Spieren Gala 2019

09-04-2019 | Op zaterdag 6 april werd tijdens de 15e editie van het succesvolle Spieren voor Spieren Gala een recordopbrengst van ruim 1,8 miljoen euro opgehaald. De opbrengst wordt geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek, diagnose, behandeling en zorg ten behoeve van kinderen met een spierziekte. PTI als maatschappelijk partner ondersteunt Spieren voor Spieren al bijna 15 jaar en is trots een steentje bij te dragen.

Het prestigieuze gala werd gepresenteerd door Dione de Graaff en vond plaats in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam. Op het gala waren vele prominenten aanwezig uit het bedrijfsleven en de sportwereld, zoals hoofdambassadeur van Spieren voor Spieren Sven Kramer en ere-ambassadeurs Truus en Louis van Gaal en beschermheer Ronald de Boer. Als maatschappelijk partner was ook PTI, net als vorige jaren, met trots aanwezig bij het gala. PTI vulde maar liefst twee tafels met enthousiaste klanten. Gezamenlijk droegen PTI en haar gasten bij aan de recordopbrengst van het gala.

In tegenstelling tot vorige jaren had Spieren voor Spieren een vernieuwend fondsenwervend concept gekozen, waarbij iedereen kon winnen. Aanwezigen maakten kans op spectaculaire prijzen, waaronder een schaatsclinic van Sven Kramer, een helikoptervlucht met Danny Blind, golfen met Marco van Basten, een ontmoeting met Max Verstappen of een plek in de ploegleidersauto van Jumbo Visma tijdens een etappe van de Tour de France. Misschien wel de mooiste prijs van de loterij was een verblijf met 10 gasten op een super de luxe jacht. De geslaagde avond was mede te danken aan de optredens van Trijntje Oosterhuis en Ali B.  

Spieren voor Spieren 
In Nederland leiden 20.000 kinderen aan een spierziekte. Sporters begrijpen als geen ander het belang van goed werkende spieren. Het motto van Spieren voor Spieren is dan ook “gezonde spieren voor zieke spieren”. Mensen die in actie komen voor Spieren voor Spieren organiseren fondsenwervende acties die vaak een link hebben met sport. Denk aan hardloopevenementen, zwemtochten maar ook spinningmarathons. Geld dat is opgehaald wordt besteed aan het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht. Hier kunnen kinderen terecht voor de beste diagnose, behandeling en zorg. In de afgelopen 10 jaar zijn hier ruim 4.000 kinderen met een spierziekte geholpen. Spieren voor Spieren financiert tevens wetenschappelijk onderzoek met als doel; alle spierziekten bij kinderen verslaan.

PTI als maatschappelijk partner ondersteunt Spieren voor Spieren met een jaarlijkse financiële bijdrage, maar ook de expertise en het netwerk van PTI worden ingezet om Spieren voor Spieren verder te helpen. Met PTI’s sponsorpagina probeert PTI bijvoorbeeld zoveel mogelijk mensen uit hun relatiekring te enthousiasmeren om ook een sportieve en financiële bijdrage te leveren aan Spieren voor Spieren.

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl