Nieuws

PTI Seminar ‘Train je succes’

05-10-2018 | 25 jaar succes van PTI werd gevierd met een seminar. Thema en rode draad tijdens de dag was “de maakbaarheid van succes”. Succes blijkt niet vanzelfsprekend en je kan er zelf invloed op hebben. Alle sprekers benaderden, onder aanvoering van dagvoorzitter Jack Spijkerman, het thema vanuit hun achtergrond en gaven aan dat je zelf kan trainen voor succes. Minke Booij en Marc Lammers vertelden over hun ervaringen op het hoogste niveau in de topsport; de weg naar Olympisch goud in Beijing. Daniel Zavrel benaderde het thema succes o.b.v. persoonlijke effectiviteit. Met praktijkvoorbeelden liet hij zien hoe wij onszelf kunnen verbeteren. Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, onder andere bekend van zijn optredens in ‘De Wereld Draait Door’, hield een enthousiast betoog over het menselijk brein. Erik leerde ons hoe in elke levensfase het optimale uit het brein te halen.

Jarenlange samenwerkingen
Tijdens de dag hebben we uitgebreid stilgestaan bij het succes van PTI de afgelopen 25 jaar. PTI werkt al jaren samen met haar klanten in de water- en energiesector aan opname van meterstanden en slimme planprocessen. Veel van deze klanten en relaties van de afgelopen 25 jaar waren aanwezig.

PTI 3.0
Inmiddels wordt volop ingezet om ook de komende 25 jaar succesvol te blijven. Dat moet in een wereld die constant verandert. PTI is inmiddels getransformeerd naar een dienstverlenend softwarebedrijf. We zijn op weg naar PTI 3.0. Vertrouwde en nieuwe diensten in een nieuwe jas. De roadmap naar het volgende succes wordt door alle medewerkers van het bedrijf ingevuld. Zelfsturende teams en in toenemende mate samenwerken met jonge startups gaat ons helpen om het nieuwe PTI vorm te geven.

Primeur
Het officiële programma werd afgesloten met een primeur: de lancering van de nieuwe huisstijl voor PTI en de 5 labels die daarbij horen. Elk label staat voor een krachtige propositie die aansluit bij de vraag uit de markt en is tot stand gekomen door de kennis en kunde van 25-jaar PTI.

PTI jubileummagazine
Speciaal ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan is er een jubileummagazine samengesteld. Daarin wordt de toekomstvisie van de directie voor PTI 3.0 duidelijk. Ook komen de klanten, partners, PTI medewerkers en de oprichters van het bedrijf aan het woord. Uiteraard ontbreekt in het speciale magazine de Stichting ‘Spieren voor Spieren’ niet. PTI is maatschappelijk partner van dit goede doel, dat zich inzet voor spierzieke kinderen. Directeur Minke Booij en ambassadeur Louis van Gaal vertellen over de bijzondere samenwerking met PTI. Het is een prachtige, 96 pagina’s tellende, uitgave geworden. Na afloop van het seminar kregen alle bezoekers het jubileummagazine mee naar huis.

Heeft u het PTI jubileummagazine gemist? Wij sturen u graag een exemplaar toe als u ons een mailt via amanda@pti.nl met als onderwerp ‘PTI jubileummagazine’.

Of bekijk het magazine hier online. Alle beelden van het PTI Seminar ‘Train je succes’ staan online, bekijk ze hier:

ONLINE FOTOALBUM

Beeld: Giuseppe Toppers | Danto

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl