PTI Planning Suite integraties

Dé Field Service Software voor jou

Jouw backoffice-software is een van de belangrijkste aspecten van je bedrijfsvoering. Dankzij je backoffice-software kunnen jouw planners en buitendienstmedewerkers namelijk hun werk doen. Maar, in de snel evoluerende wereld van vandaag, is het cruciaal om je bedrijfsprocessen te blijven optimaliseren.

 

Een van de meest impactvolle manieren om dit te bereiken, is door middel van de juiste Field Service Software. Laat de PTI Planning Suite nou precies de beste oplossing zijn. Want onze software kan synchroniseren met de meeste ERP en CRM pakketten.

Directe koppeling met jouw backoffice

Met de PTI Planning Suite ben jij helemaal in control zonder je ook maar een moment zorgen te hoeven maken over de veiligheid van je data. Het zorgen voor de juiste datakoppeling met je ERP en CRM-systemen is onze specialiteit. En data-uitwisseling werkt snel en veilig met onze API.

 

Elk backoffice-software pakket kan aan onze PTI Planning Suite worden verbonden. Bijvoorbeeld met AFAS, Exact, SAP, Mecoms, Oracle en Microsoft. Door de koppeling met onze API wordt informatie uit jouw ERP of CRM pakket automatisch naar de PTI Planning Suite gestuurd en is het direct inzichtbaar voor jouw planners en buitendienstmedewerkers.

Navigatiesystemen

 

Met de PTI Planning Suite gaan jouw monteurs zo goed mogelijk op pad, aan de hand van de meest efficiënte planning. Een passend navigatiesysteem speelt hier uiteraard een grote factor in. Daarom koppelt de PTI Planning Suite gemakkelijk met verschillende navigatiesystemen, zoals Google Maps, iPhone kaarten en nog meer. Je monteurs kunnen zo gemakkelijk op weg naar hun volgende klus met hun favoriete navigatiesysteem.

 

De voordelen op een rij

Real-time data uitwisseling. Alle data uit de PTI Planning Suite wordt direct en real-time teruggekoppeld naar jouw backend systeem.

Snelle onboarding. Onze API beweegt met jou mee. De PTI Planning Suite is hierdoor gemakkelijk geïntegreerd en snel up-and-running.

Slimme datakoppeling. SAP, Oracle of AFAS? Door de API is de PTI Planning Suite gemakkelijk te koppelen op elk backend systeem.

Security. Wij verwerken jouw data en communicatie beschermd via een beveiligde https-verbinding.

Wil jij weten hoe wij met jouw data omgaan?

Wij gaan verder dan de standaard secure elementen zoals SSL verkeer, authenticatie en autorisatie. Want jouw data écht veilig bewaren is onze prioriteit. Lees er alles over in onze blog reeks.

Lees meer