PTI 3.0 deze zomer live en direct in gebruik

We hebben bepaald niet stil gezeten en de ‘extra’ tijd gestoken in het doorontwikkelen van ons 3.0 platform. En met succes! Deze zomer al gaan de eerste twee klanten live en zullen zij gebruik maken van het platform met de vernieuwde Work Order Manager app (WOM NxT).

Daarnaast hebben onze 2 topstagiairs de afgelopen maanden de Multisite vernieuwd. Een belangrijk onderdeel van ons 3.0 platform. Met groot succes voor hen én ons. Beide zijn afgestudeerd op dit project, met een 8,5! Wij hebben ze een baan aangeboden en ze kiezen er voor om hun loopbaan bij ons te starten. Iedereen is blij met deze uitkomst. Gefeliciteerd en welkom Ruben en Mark!

Mail Robin van Dijk voor meer informatie over PTI 3.0

Nieuwe koppelingen AAACollect, snel starten

Er zijn nieuwe koppeling beschikbaar met iMuis, Snelstart, Minox en Visma voor ons debiteurenplatform Collect. Door uw bestaande boekhoudpakket te koppelen met ons platform worden facturen (automatisch) ingeladen, herkent en verwerkt. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de aanwezige data in uw boekhouding. Vervolgens kiest u de communicatiestijl – formeel of vriendelijke – die past bij uw bedrijf en de happy flow wordt geactiveerd. De flow bestaat o.a. uit SMS berichten, e-mails, brieven en happy calls. Een razendsnel en zeer effectief proces! Mail Erwin de Vries voor meer informatie.

Communication on Demand
nieuwe User Experience (UX)
De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan ons Communication on Demand platform met name aan verbetering van de de User Experience (UX). Vooral in de procesflow voor het opmaken van de communicatie uitingen zijn veel verbeteringen zichtbaar. Kort gezegd: dat proces is verkort.

Het nieuwe design maakt alles duidelijker, het geheel zit logischer in elkaar en alles oogt rustiger. Mail Fabian de Jonge voor een demo.
Betrokkenheid bij Spieren voor Spieren

Als partner van Spieren voor Spieren organiseren we met onze relaties regelmatig sportieve events om spierzieke kinderen te helpen. Deze boodschap “uit hun hart” delen we graag met u en we hopen dat we snel weer samen met u iets mogen doen voor de stichting.

Bijvoorbeeld 28 oktober Spieren voor Spieren benefiet golf dag op Golfbaan de Hooge Rotterdamsche. Heeft u interesse? Mail Amanda Wetter.

PTI zet haar jubilarissen in het zonnetje!

Afgelopen periode hadden wij bij PTI maar liefst 5 jubilarissen. Onder het motto “Liever laat dan nooit”, ingegeven door Corona, zetten wij hen alsnog wel graag in het zonnetje. Onze jubilarissen (v.l.n.r.) Fabian 10 jarig jubileum, Fatima 12,5 jaar bij PTI, Angelique al 20 jaar, Lin 12,5 jaar en Eric 15 jaar. Gezamenlijk zijn zij goed voor 72,5 jaar dienstverband bij PTI. Namens alle collega’s en directieleden nogmaals van harte gefeliciteerd!

Adres
Korenmolenlaan 1C | 3447 GG Woerden
0348 466888 | www.pti.nl | support@pti.nl
Uitschrijven | Algemene voorwaarden | Pricacy verklaring