Probeer Collect nu 55 dagen gratis

Het is een bizarre tijd, waarin ondernemers alle zeilen moeten bijzetten. Er wordt hard gewerkt om facturen betaald te krijgen om zo het hoofd boven water te houden. Het rustig afwachten of jouw rekeningen worden betaald is helaas geen optie meer. Des te belangrijker is om te weten in welke situatie jouw klanten zich bevinden, zodat er een passende betaalafspraak kan worden gerealiseerd.

Onze bestaande Collect dienst is bedoeld om hierbij te helpen. Collect automatiseert de communicatie naar jouw klanten tijdig en zorgvuldig. Zo houd je tijd over waarmee je kunt focussen op de overige belangrijke zaken van dit moment. Probeer Collect nu 55 dagen gratis uit. Kijk voor de actievoorwaarden op onze website.

Opnieuw ISO gecertificeerd

PTI is ISO gecertificeerd voor informatiebeveiliging (ISO 27001). Hierbij wordt beoordeeld of wij in staat zijn om te voldoen aan de normeisen op het gebied van informatiebeveiliging (vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie), security-en privacyzaken. Onlangs zijn wij opnieuw geslaagd voor deze belangrijke ISO audit. De geldigheid van onze ISO certificaten is weer met drie jaar verlengd.

De gevolgen van coronacrisis voor Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren strijdt in Corona tijd voor bescherming van kinderen met een spierziekte. Voor hen is deze periode extra risicovol. Spieren voor Spieren heeft ook zijn maatregelen getroffen en evenementen geannuleerd, zoals het jaarlijkse gala en Trap voor Trap. Voor velen enorm vervelend, maar noodzakelijk. Gezondheid gaat voor, dat weten wij als geen ander. En net als in de topsport geldt nu ook: opgeven is geen optie. De kinderen met een spierziekte zijn daar het dagelijkse bewijs van. Klik op onderstaande button en krijg tips van kinderen met een spierziekte hoe zij positief blijven.

Wij ontwikkelen door aan:

Ondanks de thuiswerksituatie werken wij hard door aan het door ontwikkelen van onze dienstenplatforms, zoals aan:

- Het PTI 3.0 dienstenplatform; één platform met alle meteropname-wissel-en onderhoudsoplossingen.
- Het Communication on Demand platform; deze wordt voorzien van een compleet nieuwe interface.

Over beide platforms zullen wij u binnenkort uitgebreider informeren!

Coronacrisis: continuiteit door PTI gewaarborgd

Inmiddels is het wel duidelijk dat het Coronavirus grote impact heeft op onze maatschappij. Sinds begin maart hebben wij ons pandemie scenario geactiveerd en werken onze medewerkers thuis. Op kantoor werken we met een noodbezetting, waarmee we de gezondheid van onze medewerkers, hun families en onze klanten beschermen tegen deze pandemie.

Onze service en dienstverlening zal gecontinueerd worden zoals u van ons gewend bent. Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar. Voor vragen kunt u terecht in onze Supporttool.

Adres
Korenmolenlaan 1C | 3447 GG Woerden
0348-466888 | www.pti.nl | support@pti.nl