[[Web_link]]
Maak kennis met ons nieuwe MT!
Bij PTI zetten wij ons continu in voor verandering en ontwikkeling. Niet alleen voor onze applicaties, maar ook bij onze mensen en binnen onze teams. 2023 trappen we daarom af met een mooie ontwikkeling. Met een blik op de toekomst maakt ons vertrouwde managementteam ruimte voor een nieuwe generatie leiders.
Vanaf 1 januari is Ron Tuinenburg (voorheen directeur ICT & Innovatie) als algemeen directeur aan de slag gegaan. Guido Dubois (ICT & Innovatie), Robin van Dijk (Sales & Marketing) en Casper Duin (Human Resources) vormen nu het gloednieuwe MT. Guido, Robin en Casper werken al jaren bij PTI en hebben deze rol dik verdiend. Ze vertellen graag over hun visie voor de komende jaren.
2023
Het jaar van de energietransitie.
PTI wenst iedereen een een gezond en succesvol 2023 toe. Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om nog meer te kunnen investeren in groei en om zo veel mogelijk waardevolle momenten te creëren. Voor onze mensen, het team en de klant!

In december bestaan we alweer 30 jaar. Met die mijlpaal in gedachte zijn we extra trots op de ontwikkelingen die PTI als MKB bedrijf heeft doorgemaakt.
Na Bellen Onder Nummer, de Meterstanden Applicatie en Work Order Manager bestaat sinds 2021 hét platform voor de buitendienst: De PTI Planning Suite. In 2023 gaan we onze grenzen verleggen en hiermee een rol spelen in de energietransitie.
Een kleine terugblik 
Hoe zag het afgelopen jaar eruit en wat vinden onze klanten?
Afgelopen jaren waren - zoals voor iedereen - een uitdaging. Ondanks dat heeft PTI een mooi jaar achter de rug waarin de organisatie is gegroeid. We zijn 13 nieuwe collega’s en 4 stagiaires rijker in één jaar! Ook zijn onze samenwerkingen met de studenten van de Hogeschool Rotterdam verder uitgebreid. Met ontzettend veel mooie uitkomsten en verbeteringen als resultaat.
Uit ons jaarlijkse onderzoek blijkt dat onze traditionele klanten blijvend positief zijn over het afgelopen jaar. Onze klantvriendelijk- en deskundigheid scoren hoog evenals de bedrijfszekerheid van de applicatie. De NPS score is 9+! Maar er is ons ook huiswerk gegeven door de PTI Planning Suite gebruikers.
Golfen voor Spieren voor Spieren. Doe mee!
Op 28 september 2023 is er weer de mogelijkheid om samen met ons te golfen voor Spieren voor Spieren. Want zoals ieder jaar blijven wij onze gezonde spieren inzetten voor kinderen met een spierziekte. Golf jij en heb je altijd al op de Hooge Rotterdamsche willen spelen? Meld je dan nu aan via sales@pti.nl.

Benieuwd? Check de foto’s van onze 2022 editie. De opbrengst was maar liefst 44.700 euro!
[[unsub]]