Nieuws

Inter-On vindt oplossing in Work Order Manager van PTI

23-05-2019 | Al sinds 2012 werken PTI en Inter-On succesvol samen en worden de diensten aan verschillende nutsbedrijven geleverd. Inter-On heeft als IT-oplossing nu definitief gekozen voor de Work Order Manager (WOM) dienstverlening van PTI.

Inter-on levert verschillende energiediensten, waaronder het fysiek opnemen van meterstanden voor energieleveranciers, netbeheerders, woningbouwverenigingen en waterleidingbedrijven in heel Nederland. Zij halen met de persoonlijke bezoeken hoge scores en verzorgen met een groot buitendienst team dagelijks het onderhoud, installatie en controle aan energie- en waterinstallaties.  

Door de inzet van de WOM is Inter-On in staat om projecten snel te starten en de datastromen met opdrachtgevers slim en veilig in te richten. Inter-On heeft nu een tool in handen waarmee zij in staat zijn om een maximaal aantal succesvol afgeronde opdrachten per monteur, per dag uit te voeren. Ook weet Inter-On de medewerking van bewoners te optimaliseren door een vriendelijke, geautomatiseerde klantcommunicatie. Daarnaast maakt het buitendienst team gemakkelijk gebruik van WOM met de ‘WOM NxT’ App op tablet en smartphone.

Inter-On weet met de PTI Work Order Manager de sterke groei van het aantal opdrachtgevers en opdrachten in goede banen te leiden. Inter-On houdt nu volledig de regie in het complexe domein met dagelijks duizenden opdrachten voor diverse opdrachtgevers, die worden uitgevoerd door een groot buitendienst team.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robin van Dijk, Senior Accountmanager PTI via +31 6 57 07 33 36 of robin.vandijk@pti.nl.

Referenties

Eneco
Bindinc
WML
Baas
Interon
Engie
DNWG
Boels
RCN
PWN
Vattenfall
Enexis
Heijmans
Waternet
SVP
Westerpoort Warmte
Liander
Total
SSH
Evides
Brabant Water
Dunea
Delta
Kenter
Essent
IQ-Pass
Brinck