Nieuws

Hoge klanttevredenheid score

12-02-2019 |

Hoge klanttevredenheid score
Voor PTI is het van belang om te weten hoe onze klanten & leveranciers de dienstverlening en (software)oplossingen waarderen. Bovendien is dit een vast onderdeel van de ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement. Daarom is in 2018 wederom het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek gehouden.

Boven de norm
Respondenten zijn over het algemeen erg tevreden over de PTI service. Op de eerste vraag hierover was de score 100% positief. Op een 5 punt schaal beoordeelt 35% ons met een ruime voldoende (score 4) en 49% met goed (score 5). Gemiddeld 3.73. Op alle vragen geeft 95,3% van alle respondenten een score 3 of hoger (3 is de norm/volgens verwachting). Dit is ruim boven de ISO KPI. Ook de vragen over onze dienstverlening (betrouwbaarheid systemen, communicatie- en dienstverlening algemeen) scoren ruim boven de norm, gemiddeld met een 4,08.

Focus in 2019
In 2019 focussen wij ons op de aandachtsgebieden die dit jaar net onder de score 3 bleven, namelijk: werkopdrachten tijdig uitvoeren (afspraak = afspraak) en een verbetering van resultaten die met onze applicaties worden behaald. (aantallen response, verhogen thuis% opdrachten applicaties).

Promotors
Klanten konden op een schaal van 0 tot 10 aangeven, hoe waarschijnlijk het is dat zij PTI aanbevelen bij een collega of andere bedrijven. Het overgrote merendeel van de klanten wil PTI aanbevelen, zij gaven een 7,5 als gemiddelde score. Opvallend is dat een vergelijkbaar aantal respondenten een 10 of een 6 geven aan PTI. Onze opdracht is dan ook van de 6 een 8 of hoger te maken, van tevreden respondenten naar promotors.

PTI is blij met deze positieve feedback en kritische kanttekeningen en staat ook in 2019 klaar voor onze klanten en leveranciers, voor het leveren van goede softwareoplossingen.

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl