Een terugblik op 2022

2022

We blikken terug op een jaar vol waardevolle momenten en veranderingen. Van prachtige jubilea tot eervolle goodbye’s. Afgelopen jaren waren, zoals voor iedereen, een uitdaging.

 

Ondanks dat heeft PTI een mooi jaar achter de rug waarin de organisatie is gegroeid. We zijn 13 nieuwe collega’s en 4 stagiaires rijker in één jaar! Ook zijn onze samenwerkingen met de studenten van de Hogeschool Rotterdam verder uitgebreid. Met ontzettend veel mooie uitkomsten en verbeteringen als resultaat. Uiteraard hebben wij ook net als vorig jaar onderzoek gedaan onder onze klanten om feedback op te halen over onze diensten en applicaties.

Klanttevredenheid

Uit ons jaarlijkse onderzoek blijkt dat onze traditionele klanten blijvend positief en tevreden zijn. Onze klantvriendelijk- en deskundigheid scoren hoog evenals de bedrijfszekerheid van de applicatie. De NPS score is 9+! Maar er is ons ook huiswerk gegeven door de PTI Planning Suite gebruikers.

 

Al enig tijd draaien wij een groot en uitdagend project in België. Maar liefst 160 buitendienstmedewerkers zijn iedere dag succesvol op pad om de Gas, Water en Energie meters uit te rollen. In Nederland ontvangen wij – terecht – kritische feedback van een aantal klanten. Hier kunnen wij alleen maar van leren. De PTI Planning Suite wordt dan ook dagelijks geoptimaliseerd en verbeterd. Wij nemen alle suggesties en kritische opmerkingen serieus. En zijn hier nu al mee aan de slag gegaan. Zodat in 2023 alles gaat zoals je van ons mag verwachten!

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag!

Neem contact op