De TUNE UP – Mei 2024

Bij PTI zijn we continu in beweging

Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Alleen maar meer (talen)

De workorder tool is nu officieel in het Engels en Duits beschikbaar! Omdat wij met de PTI Planning Suite steeds verder naar een generieke cloudoplossing toe willen groeien, was meertaligheid een grote stap in dit proces. En met onze ambities om andere landen te helpen bij het versnellen van de slimme meter uitrol, was de meertaligheid uiteraard een must. De Beheertool en onze Mobile app zijn de volgende modules die in het Engels en Duits beschikbaar zullen zijn, dus stay tuned!

 

PTI GO naar productie

In ander goed nieuws: PTI GO is in gebruik! Onze partner Inter-On is nu officieel aan het werk met PTI GO. De monteurs worden op pad gestuurd aan de hand van onze eigen, nieuwe planningstool. Zowel de binnen- als buitendienst gaat ermee aan de slag en ervaren zelf hoe gemakkelijk onze tool nu in het echte werkveld presteert. Op deze manier kunnen wij weer leren van hun ervaringen, om PTI GO nog verder te optimaliseren. Hierna kunnen wij onze tool zo snel mogelijk ook voor andere klanten in gaan zetten. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Generieke cloudoplossing

Zoals we al eerder hebben genoemd, streven we ernaar om de PTI Planning Suite te transformeren tot een universele cloudoplossing. Daar zijn we druk mee bezig. Zo hebben we de PTI Planning Suite voor een van onze klanten zo ingericht dat zij volledige controle hebben over wat, hoe vaak en wanneer er iets wordt verstuurd. Hierdoor kunnen zij al hun processen zelf inrichten, zonder onze tussenkomst.

 

De volgende stap is om dit alles naar productie te brengen en de betreffende klant uitgebreid te laten testen. Op die manier kunnen we hun feedback analyseren en meenemen voor toekomstige verbeteringen, met als uiteindelijk doel een volledig universele cloudoplossing te worden. We houden je op de hoogte van deze ontwikkelingen!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De TUNE UP verschijnt ieder kwartaal in onze nieuwsbrief. Ontvang jij de nieuwsbrief nog niet, maar wil je dat wel? Meld je dan direct aan.

Aanmelden