De TUNE UP – Januari 2024

Bij PTI zijn we continu in beweging

Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Mobile app draait op Expo

Goed nieuws! We hebben onze Mobile app gemigreerd naar Expo. Deze overgang betekent een aanzienlijke verbetering van de snelheid van het ontwikkelproces van de app. De overstap naar Expo stelt ons namelijk in staat om sneller innovaties door te voeren en nog beter in te spelen op jouw behoeftes.

 

Expo biedt daarmee een solide basis voor het sneller toevoegen van nieuwe functies en het stroomlijnen van het ontwikkelingsproces. Zo kunnen we onze app ook sneller updaten voor nieuwe versies van Android en iOS. Dit betekent dat we je nu nog gemakkelijker kunnen voorzien van de nieuwste updates en functionaliteiten!

 

Proactief support

We zijn het afgelopen kwartaal druk bezig geweest met onze support monitoring en -tooling. Door middel van verschillende verbeteringen zijn we nu in staat om je eerder en beter te kunnen informeren van eventuele problemen.

 

Mocht er onverhoopt bijvoorbeeld ergens een storing zijn, kunnen wij dit nu inzien en je tijdig alarmeren. Dit geldt nog niet voor alle mogelijke problemen, maar wel voor veel aspecten. Dankzij deze verbeteringen kan onze supportafdeling je nu nóg beter ondersteunen.

 

Power(-BI) for days!

We hebben één van onze klanten kennis laten maken met ons nieuwe, algemene dashboard. Zo hebben we het dashboard al aangepast naar hun wensen en zijn zij druk aan de slag gegaan met het analyseren van hun eigen data.

 

Om je wat meer te kunnen vertellen over hoe dit algemene dashboard eruit komt te zien: het zal overzichten bevatten van alle ingeplande werkopdrachten, uitgevoerde taken en uitgestuurde communicatie. Deze kunnen vervolgens geanalyseerd worden door middel van prestatie-evaluaties. Zo kan je straks snel en eenvoudig identificeren waar er precies verbeteringen mogelijk zijn!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De TUNE UP verschijnt ieder kwartaal in onze nieuwsbrief. Ontvang jij de nieuwsbrief nog niet, maar wil je dat wel? Meld je dan direct aan.

Aanmelden