De TUNE UP – Juni 2023

Bij PTI zijn we continu in beweging

Innovatie zit in ons DNA en we streven ernaar om ons platform iedere dag een beetje beter te maken. De TUNE UP is onze quarterly software update. Zo blijf jij altijd up-to-date en ontdek je in een oogopslag de belangrijkste nieuwe functies, optimalisaties en innovaties die onze technologie naar een hoger niveau tillen.

Krachtige performance

Yes, de performance is verbeterd! Om de performance van de PTI Planning Suite te verbeteren, hebben we het afgelopen kwartaal voornamelijk kritisch naar onze workflow-service gekeken. Hoe? Door te analyseren welke berichten in de workflow daadwerkelijk noodzakelijk zijn om te communiceren in de flow. En wat bleek? Niet alles was nodig. Dus hebben wij de overbodige communicatie uit je workflow gefilterd.

 

Nu is de workflow minder tijd kwijt aan het lezen van alle communicatie. Met als gevolg dat jouw opdrachten sneller verwerkt kunnen worden. En jij dus nog efficiënter aan de slag kan. Of misschien al bent. Hopelijk heb je de winst in performance al gemerkt!

 

UX: Een frisse look!

De look en feel van de Planning Suite is weer een stukje frisser! Met de nieuwe interface hebben we de Planning Suite vereenvoudigd en intuïtiever gemaakt, zodat je moeiteloos kunt navigeren en alle gewenste functies kunt vinden. Van buttons tot tekstvakken, van kleurenpaletten tot icoontjes – alles is opgefrist om jouw productiviteit een boost te geven.

 

We hebben ook gekeken naar de zijbalk en header, waardoor ze nu compacter zijn en je meer schermruimte hebt om te werken. Onze vernieuwde inlogpagina, dashboard en iconen zorgen voor een moderne uitstraling die jouw workflow versterkt.

 

Nog meer Power(-BI)

Om jouw insights nog duidelijker inzichtelijk te maken, hebben we de uitdraai van de dataset verbeterd. Voorheen werden verwijderde workorders ook meegenomen in de dataset. Dat is nu verleden tijd. Er is nu een filter beschikbaar zodat jij de verwijderde workorders direct onzichtbaar kunt maken. Zo beschik jij over nog meer power(-BI) als het gaat om data!

Stay tuned, want op de achtergrond zijn we bezig met het ontwikkelen van een uitgebreid dashboard en een nóg compactere dataset. Zodat jij straks het maximale haalt uit je data.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De TUNE UP verschijnt ieder kwartaal in onze nieuwsbrief. Ontvang jij de nieuwsbrief nog niet, maar wil je dat wel? Meld je dan direct aan.

Aanmelden