Nieuws

Coronavirus, hoe gaat PTI hier mee om!

19-03-2020 | Inmiddels is het wel duidelijk dat het Coronavirus direct effect heeft op onze maatschappij, onze gezondheid, gezinsleven en werkzaamheden. Via deze mailing willen wij op de hoogte stellen van de maatregelen die PTI heeft genomen. Wij kunnen u geruststellen dat PTI veilig en als team werkt aan de continuïteit  van de dienstverlening.

Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Sinds begin maart hebben wij ons pandemie scenario geactiveerd en werken onze medewerkers thuis. Op kantoor werken we met een noodbezetting. Wij ontvangen op kantoor, als niet noodzakelijk, geen klanten of leveranciers en andere gasten. Geplande afspraken op ons kantoor of extern worden in overleg verzet, telefonisch of met andere digitale middelen afgehandeld. Waarmee we de gezondheid van onze medewerkers, hun families en onze relaties beschermen tegen het Coronavirus.

De afgelopen jaren heeft PTI flink geïnvesteerd in haar infrastructuur en ICT waardoor onze medewerkers middels een beveiligde internetverbinding thuiswerken. Onze SaaS diensten draaien door, we bewaken dat de processen goed werken. Met onze leveranciers is doorgenomen welke maatregelen zijn genomen om de verwerking van poststukken te continueren. PostNL blijft vooralsnog bezorgen. Wij kunnen u dan ook informeren dat onze service en dienstverlening gecontinueerd wordt zoals u van ons gewend bent.

Mocht u vragen hebben m.b.t. onze dienstverlening dan kunt deze kwijt in de Supporttool. Anders zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het nummer 0348 -466 888 (op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur).

Graag maken we u attent op de mogelijkheden van onze flexibele webtool communicatie diensten om eenvoudig en adequaat per email en per brief uw relaties te informeren als dat nodig is.

Vragen m.b.t. deze mailing kunt u sturen aan Amanda Wetter (amanda@pti.nl).

Al bovengenoemde maatregelen blijven van kracht tot nader bericht.

Via deze weg willen wij u sterkte wensen en goede gezondheid voor in de aankomende tijd. Wij ontvangen u na deze crisis graag weer in goede gezondheid op ons kantoor.

Met vriendelijke groet,

Het PTI-team
Directie en medewerkers.

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl