Nieuws

Vitens gebruikt PTI Planning software voor meterwissels

07-09-2020 |Voor het plaatsen van 1.600 slimme watermeters heeft Waterbedrijf Vitens de planning software van PTI gebruikt. Met deze software kiest Vitens voor de meest complete oplossing in de markt. De slimme watermeters werden door de monteurs van Vitens bij de klanten thuis geplaatst. Voor het bezoek van de monteur werd met iedere klant een afspraak gepland. De planning moest uiteraard klantvriendelijk en zo efficiënt mogelijk.

De 4 bouwstenen van PTI:

    Planning: Opdrachten worden in bulk per stuk gepland waarbij de totale planning steeds wordt geoptimaliseerd.
    Klantcommunicatie: Aan de hand van de planning wordt de klant per voorkeurskanaal (brief, e-mail en sms) op het juiste moment geïnformeerd over zijn/haar afspraak en kan deze eventueel bevestigen of verplaatsen.
    Route-optimalisatie: De meest efficiënte route wordt bepaald voor de monteurs, rekening houdend met vaardigheden, werktijden en beschikbaarheid van materialen. Ook op de dag zelf blijven we de planning continu optimaliseren. Reken op meer dan 20% besparing op uw gereden kilometers!
    Gebruik App: Op locatie heeft de monteur de beschikking over onze app om zijn werkzaamheden vast te leggen, foto’s te maken, materiaalverbruik te registreren en nog veel meer. PTI beschikt standaard over alle gangbare workflows in de nuts-sector. Beschikbaar op tablet of smartphone.

” Het PTI systeem is gebruiksvriendelijk en helpt ons allerlei werkprocessen slim te organiseren. Klanten zijn tevreden vanwege de automatische klantcommunicatie. En wij zijn er blij mee omdat het zorgt dat ons werk efficiënt en met een slimme planning wordt uitgevoerd.”

– Vitens

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888