PTI GO: voor gestandaardiseerde planningswerkzaamheden

Alles wat jij moet weten over PTI GO

Het organiseren van jouw buitendienst is zojuist een stuk eenvoudiger geworden! PTI GO – speciaal ontwikkeld voor gestandaardiseerde planningswerkzaamheden – is officieel live.

 

In een wereld waar efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid cruciaal zijn, biedt PTI GO de perfecte oplossing voor buitendienstteams van 10 tot 50 medewerkers. Ontwikkeld met een focus op eenvoud, zorgt PTI GO ervoor dat je team snel en probleemloos aan de slag kan met het plannen van opdrachten.

Wat kan je verwachten van PTI GO?

Bij PTI zitten wij nooit stil en kijken we iedere dag weer hoe we kunnen innoveren. Met PTI GO als bewijs. Een gebruiksvriendelijke planningstool met een focus op simpliciteit. Wij leggen je uit wat de grootste voordelen zijn van onze nieuwe planningstool.

Ideaal voor teams van 10 tot 50 buitendienstmedewerkers. De beste planning wordt snel en eenvoudig geconfigureerd en sluit perfect aan op de behoefte van jouw buitendienstteam.

Eenvoudige planningsoplossing. Alle essentiële functies die je nodig hebt om je planning efficiënt te beheren. Geen overbodige complexiteit, alleen pure functionaliteit.

Centraal werken. Krijg een helder visueel overzicht van al jouw werkzaamheden en buitendienstmedewerkers op één centrale plek. Volledig geïntegreerd in de PTI Planning Suite voor maximale efficiëntie.

Snelle onboarding. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is de onboarding razendsnel. Geen lange leercurves of ingewikkelde instellingen: je team is binnen de kortste keren operationeel en productief.

Met PTI GO plan je eenvoudig en snel de juiste mensen op de juiste plekken in. De tool is intuïtief, overzichtelijk en gemakkelijk navigeerbaar met slechts een paar klikken. Het resultaat? Meer overzicht, minder stress en een team dat altijd weet waar ze aan toe zijn.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij nemen je vrijblijvend mee in alle ins- en outs- van PTI GO.

Neem contact op

De bouwers van PTI GO

Het idee voor PTI GO ontstond uit een gedeelde visie van onze developers Ruben en Sjoerd. Zij zagen een kans en pakte die met beide handen aan. Lees alles over het ontwikkelproces van onze nieuwste planningstool.

Lees meer