Over PTI

Waar wij net een stapje verdergaan...
informatie aanvragen
PTI.nl / Over ons

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar wij ons dag in dag uit voor inzetten. Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor ons geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. We vinden overal een passende oplossing voor. Door de jarenlange ervaring bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun processen te verbeteren.

Missie

Onze missie? Bedrijven helpen om technische processen te optimaliseren, zodat er efficiënter gewerkt wordt. PTI is een innovatieve organisatie die andere bedrijven ondersteuning biedt om processen op een professionele en betaalbare manier op technisch gebied te verbeteren.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Visie

Onze klanten en partners van het begin tot eind ontzorgen door te luisteren naar de behoeftes en hierop in te spelen. Dat is wat we bij PTI doen. Hoe we dat aanpakken? Door werkprocessen te optimaliseren op basis van data-analyses en onze kennis van dynamische communicatiesystemen in te zetten. Daar ligt onze kracht.

Werkprocessen inrichten en ontwikkelen die ervoor zorgen dat er nog efficiënter gewerkt wordt, dat geeft ons een euforisch gevoel.

…en meer PTI

Vanuit bovengenoemd gedachtegoed is PTI gesitueerd in het Bedrijfverzamelgebouw. In dit inspirerende gebouw bevindt zich een mix van zowel grote als kleine bedrijven die de gemeenschappelijke voorzieningen zoals het bedrijfsrestaurant, vergaderruimte en zelfs een game room delen. Een dynamische omgeving!

 

Brainstede

Brainstede is werkelijk van alle gemakken voorzien. Gedeelde vergaderplekken, een bedrijfsrestaurant, fijne binnentuin en gameroom zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen die deze werkplek met zich meebrengt. Bovendien is er ook over de praktische en groene faciliteiten nagedacht. Zo zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen die dankzij de 300 zonnepanelen op het dak zelfvoorzienend in hun energie zijn.

Meer weten over Brainstede?

ISO gecertificeerd

PTI beschikt over twee ISO-certificaten; ISO 9001 kwaliteitsmanagement en ISO 27001 data-en informatiebeveiliging. PTI hecht veel waarde aan deze certificering en is dan ook al sinds 2004 gecertificeerd.

PTI levert SaaS-oplossingen die moeten voldoen aan de beste beveiliging voor klantdata. Dit gebeurt op basis van specifieke kwaliteitseisen waardoor de bedrijfszekerheid van oplossingen wordt gegarandeerd. PTI is financieel sterk. De toekenning van de hoogste rating door de URA Rating Agency (URA) staat borg voor de financiële kracht PTI als betrouwbare partner.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

ISO  27001

PTI is gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm die elk jaar door een externe partij wordt geaudit. Deze certificering houdt in dat wij voldoen aan alle eisen omtrent data-en informatiebeveiligingsaspecten.
Dit betekent dat uw informatie bij ons in vertrouwde handen is en wordt beschermd tegen ongewenste aanvallen van buitenaf.

De ISO 27001 norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management Systeem (ISMS). Hierin worden adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen gedocumenteerd die de informatie beschermen. Tevens voldoen wij aan de wettelijke eisen zoals gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

ISO 9001

PTI is tevens in het bezit van de ISO 9001 kwaliteitsmanagement certificering. Dit houdt in dat alle medewerkers volgens strakke werkprocessen te werk gaan. Deze processen worden zorgvuldig beheert en regelmatig getoetst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

PTI streeft ernaar om haar dienstverlening waar mogelijk elektronisch uit te voeren. Zo werken wij binnen onze organisatie aan het reduceren van papierstromen en zijn we volledig met ledverlichting ingericht om energie te besparen. Brainstede – de thuishaven van PTI – is met ruim 200 zonnepanelen milieuvriendelijk en zelfvoorzienend. Ook stimuleren we ons personeel om sportief bezig te zijn. Dit doen we door middel van fiets- en fitnessprogramma’s en het aanbieden van deelname aan sportevenementen die worden georganiseerd door onze goede doelen partner Spieren voor Spieren. Al het drukwerk (antwoordkaarten, enveloppen en formulieren) dat PTI inzet voor mailingen heeft bovendien het FSC-keurmerk, wat inhoudt dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Neem contact met ons op!

Heb je vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

  robin.vandijk@pti.nl

Account manager Robin van Dijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888