PTI.nl / Nieuws / Samenwerking Hogeschool Rotterdam uitgebreid
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Samenwerking Hogeschool Rotterdam uitgebreid

Na de successen in de afgelopen jaren is de samenwerking tussen de Hogeschool Rotterdam en PTI verder uitgebreid. PTI heeft zich ondertussen ontpopt tot een strategische partner binnen de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS).

Zo hebben we in het kader van de European Case Study Alliance (ECASA) bijgedragen aan de constructie van een business case. Bij de opleiding Business, IT & Management (BIM) is PTI toegetreden tot de beroepenveldcommissie. Vanuit die rol organiseren we op woensdag 13 april een bijeenkomst bij ons in het bedrijfspand Brainstede om met alle stakeholders tot mooie, concrete middelen te komen en studenten voor te bereiden op de stage- en arbeidsmarkt.

Naast de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS), gaan we in de toekomst ook op het gebied van IT en HRM samenwerken. Een prachtige aanvulling voor beide partijen in de strategische samenwerking. Studenten leren de theorie in de beroepspraktijk door aan (complexe) maatschappelijke vraagstukken te werken. Dit leerproces vindt de student niet in de schoolbanken, maar wel daarbuiten. Samenwerking met het werkveld is daarbij essentieel. Het doel van dit partnerschap ligt ook precies daar, om de kwaliteit verder te versterken.

Studenten zijn de toekomst, dat weten we als geen ander. De afgelopen jaren hebben we veelvuldig studenten op stage gehad, afstudeerders over de vloer gehad en zijn er strategische vraagstukken onderzocht in diverse modules op de Hogeschool Rotterdam. Niet alleen zij leren, maar wij ook! Studenten hebben namelijk vaak een unieke blik op onze uitdagingen en brengen verfrissende ideeën met zich meealdus Jan Posma, directeur bij PTI.

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888