Planning software

Kies voor dé gebruiksvriendelijkste planning software van 2021

PTI.nl / Planning software

Handel met onze planning software – genaamd Work Order Manager –  opdrachten van A tot Z eenvoudig af.

De Work Order Manager is ontzettend gebruiksvriendelijk. Door middel van onze REST API koppeling laadt u uw opdrachten gemakkelijk en real-time in onze applicatie. Vervolgens worden deze volledig automatisch ingepland aan de hand van de door u opgestelde criteria. Door gebruik te maken van onze module klantcommunicatie verwittigt u uw klanten vooraf op een duidelijke manier van de afspraak waardoor de kans op een succesvolle uitvoering maximaal is. Naast de binnendienstmedewerkers werken ook de buitendienstmedewerkers c.q. monteurs met onze gebruiksvriendelijk app. Hierdoor wordt na het afronden van iedere opdracht de verrijkte data via de REST API weer doorgestuurd aan uw bronsystemen. Het afhandelen van opdrachten was nog nooit zo snel geregeld.

De slimme planning software van 2021

Dankzij onze software is het maken van een efficiënte planning kinderspel. Het inplannen van werkzaamheden en het toekennen van opdrachten aan monteurs vindt plaats op basis van vooraf bepaalde criteria. Denk hierbij aan:

  • De vaardigheden van de desbetreffende monteur
  • Beschikbaarheid van de materialen
  • Beschikbaarheid van het gereedschap
  • Woonplaats van de monteur
  • Reistijden
  • Eventuele SLA’s

Met de functie dagoptimalisatie zorgen we ervoor dat uw planning ook op de dag zelf zo punctueel mogelijk blijft. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit. Het plannen van werkzaamheden slim aanpakken met onze software planning? Wij zeggen: doen!

De digitale planning voor monteurs
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Klantcommunicatie op het hoogste niveau

Tijdens het uitvoeren van een project of opdracht is de communicatie met uw klant van cruciaal belang. Door de klant op het juiste moment via zijn/haar voorkeurskanaal te informeren over de voorgenomen werkzaamheden blijft het niet-thuis-percentage laag.
Met de klantcommunicatie module (onderdeel van onze planning software) heeft u de mogelijkheid om uw klanten per post, e-mail, SMS en/of voiceberichten op de hoogte te stellen. Door het gebruik van variabele data wordt de boodschap bovendien gepersonaliseerd, waarna het conform uw wensen en huisstijl wordt verzonden.

Met de Fullservice optie kiest u ervoor om het versturen en verwerken van alle communicatie geheel aan ons over te laten. Wij beheren en bewerken in dit geval uw klantcommunicatie, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Houdt u dit proces liever binnenshuis? Vanzelfsprekend kunt u ook voor de selfservice-variant kiezen.

Klantenportaal; gebruiksvriendelijkheid voor de klant voorop

Onverwacht kan een klant de gemaakte afspraak niet door laten gaan. Vervelend. Contact opnemen met een van uw binnendienstmedewerkers is dan de volgende stap. Of toch niet?
Online een afspraak bevestigen of verzetten? Via ons klantenportaal regelen uw klanten het gemakkelijk en geheel zelfstandig. Een bevestigde afspraak verhoogt de score van succesvolle afspraken, omdat het bezoek voor zowel de klant als opdrachtgever op een gunstig moment plaatsvindt. Bij het verzetten van een afspraak worden er bovendien real-time alternatieven aangeboden. De applicatie wordt vanzelfsprekend in de huisstijl van u als opdrachtgever gepresenteerd.

Uw consumenten de vrijheid geven om zelf een afspraak in te maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van onze planning software. Zonder dat u hierbij de controle verliest. Zo kunt u ervoor kiezen om de klant ruime mogelijkheden te bieden (klantvriendelijk) of het aantal mogelijkheden te beperken voor een meer efficiënte planning.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Uitvoering van de planning met onze software

De werkbon app biedt een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke mobiele software applicatie die bijdraagt aan een professionele uitstraling bij de klant. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid kunnen monteurs er binnen no-time mee aan de slag. Dit draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en verlaagt de kans op fouten. Met onze meerwaarde modules haalt u het optimale rendement uit het klantbezoek.

De planning software is in te zetten bij onder andere de volgende processen:

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Storingen & onderhoud

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Meterwissel/plaatsen

Neem contact op!

Vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

 robin.vandijk@pti.nl

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl