Brainstede

Slimme ondernemers kiezen voor Brainstede!

Kantoor ruimte huren in Woerden?

Brainstede is een modern, hoogwaardig kantoorgebouw op een prominente plek in kantorenpark Middelland Zuid in Woerden. Ons bedrijfsverzamelgebouw ligt centraal in het Groene Hart, op een steenworp van het NS treinstation en de snelweg A12. Als eigenaar en medegebruiker kent PTI het pand als geen ander. We leiden je graag rond door de kantoorruimtes. Als verhuurder bieden we je graag een optimale werkomgeving. Goed gastheerschap zien we als onze natuur. Dat betekent betrokkenheid, korte lijnen en een professioneel (technisch) team dat snel kan worden ingezet.

Het parkeerterrein heeft voldoende parkeerplaatsen, ook voor relaties. Natuurlijk zijn er ruim voldoende oplaadpunten voor elektrische auto en fiets. Het pand is rolstoelvriendelijk. Op de begane grond vind je een gastvrije entree, twee personenliften, een binnentuin, een restaurant, goede koffie, vergaderruimtes en een licht, gemeenschappelijk trappenhuis met een eigentijdse uitstraling. De kantoorruimtes op alle verdiepingen zijn transparant van opzet. We hebben gewerkt met natuurlijke kleurstellingen en er is voldoende privacy om rustig te werken. Elke bedrijfsruimte heeft een pantry en zonweringen. Het gebouw is voorzien van topkoeling en met 300 zonnepanelen op het dak zorgen we grotendeels voor onze eigen energievoorziening. Kortom: een inspirerende werkplek waar je je snel thuis kunt voelen.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

- Brabant Water

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

Referenties

Brinck
SVP
RCN
Vattenfall
Interon
Essent
Engie
Bindinc
Dunea
Brabant Water
Evides
Liander
WML
Waternet
Boels
Eneco
SSH
Delta
Westerpoort Warmte
Total
IQ-Pass
Baas
DNWG
PWN
Enexis
Kenter
Heijmans