PTI Partners

IWitness

IWitness heeft meer dan 14 jaar ervaring in het vermarkten van lichaam gedragen video oplossingen voor de politie, brandweermannen, militairen en andere veiligheidseenheden. Het bedrijf zet zich in voor een veilige toekomst. Zowel de soft- als hardware worden geleverd door IWitness.

De markt voor lichaamscamera’s groeit snel. Het opnemen van beelden op straat kan helpen bij het professionaliseren van de bedrijfstak, het verbeteren van de algemene veiligheid en transparantie. Het gaat uiteindelijk om een veilige samenleving waarin burgers onderling en de politie op een normale manier met elkaar omgaan. De cameraoplossingen van IWitness helpen daarbij.

IQPass 

Het controleren van de identiteit en de autorisatie van personen op een betrouwbare manier uitvoeren. Dat is de softwaretoegangscontrole van IQ Pass.

Het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen is een serieuze aangelegenheid. Hierom worden tijdens de controle specifieke zones nauwkeurig gedefinieerd waarna toegangspunten worden toegewezen. Welke toegangsrechten iemand heeft is afhankelijk van het werktype, welke aan de gebruiker worden gekoppeld. Het verlenen van toegang hangt tevens samen met de vastgestelde criteria.Daarnaast verzorgt IQ Pas binnen de software tijdregistratie. Door middel van tijdregistratie is het bijhouden van het aantal gewerkte uren op locatie eenvoudig. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld veel gebruik maakt van tijdelijke werknemers en (onder)aannemers en/of factureert op basis van het aantal gewerkte uren.

Surelock Holmes 

Surelock focust zich op oplossingen met betrekking tot Phishing. Dat is niet zonder reden, want:

1. Maar liefst 91% van alle datalekken wordt veroorzaakt door Phishing.
2. Meer dan de helft van alle Nederlandse bedrijven (60%) kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of andere vormen van cybercrime – met miljarden euro’s schade als gevolg.

Surelock Holmes combineert bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie.

RCN

Dé tool voor het bijhouden, beheren en optimaliseren van uw afvalverwerking; dat is PTI Waste Management.

De afvalbranche is allesbehalve transparant. Het afvalverwerkingstraject wordt door meerdere partijen beheert, waardoor het overzicht bewaren soms een onmogelijke klus lijkt. Alleen al voor het inzamelen van het afval, het transport en de verwerking van uw afvalstoffen komt u in contact met diverse bedrijven. Hoe u dit alles in kaart brengt? Winstgevende keuzes maakt én weinig tijd investeert in de administratie en verwerking van de gegevens? Door het gebruik van de PTI Waste Management natuurlijk.

Met gedegen advies, bemiddeling en begeleiding realiseert u met onze Waste Management Tool de hoogste opbrengst en de laagste kosten voor uw afvalstoffen. De rest- en afvalstoffenadministratie liever volledig uitbesteden? Wij doen het graag voor u.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één dag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.
* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

- Brabant Water

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

Referenties

Kenter
RCN
Brabant Water
Waternet
Bindinc
Dunea
Delta
Brinck
Engie
Baas
Enexis
Liander
SVP
Westerpoort Warmte
Boels
Vattenfall
SSH
WML
DNWG
Eneco
IQ-Pass
Total
Essent
PWN
Evides
Interon
Heijmans