Partners

PTI.nl / Over PTI / Partners

FLS

FLS ontwikkelt en distribueert sinds 1992 real-time software voor het plannen van afspraken en routeplanning, personeelsbeheer en mobiele oplossingen.

IWitness

IWitness heeft meer dan 14 jaar ervaring in het vermarkten van lichaam gedragen video oplossingen voor de politie, brandweermannen, militairen en andere veiligheidseenheden. Het bedrijf zet zich in voor een veilige toekomst. Zowel de soft- als hardware worden geleverd door IWitness.

De markt voor lichaamscamera’s groeit snel. Het opnemen van beelden op straat kan helpen bij het professionaliseren van de bedrijfstak, het verbeteren van de algemene veiligheid en transparantie. Het gaat uiteindelijk om een veilige samenleving waarin burgers onderling en de politie op een normale manier met elkaar omgaan. De cameraoplossingen van IWitness helpen daarbij.

IQPass 

Het controleren van de identiteit en de autorisatie van personen op een betrouwbare manier uitvoeren. Dat is de softwaretoegangscontrole van IQ Pass.

Het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen is een serieuze aangelegenheid. Hierom worden tijdens de controle specifieke zones nauwkeurig gedefinieerd waarna toegangspunten worden toegewezen. Welke toegangsrechten iemand heeft is afhankelijk van het werktype, welke aan de gebruiker worden gekoppeld. Het verlenen van toegang hangt tevens samen met de vastgestelde criteria.Daarnaast verzorgt IQ Pas binnen de software tijdregistratie. Door middel van tijdregistratie is het bijhouden van het aantal gewerkte uren op locatie eenvoudig. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld veel gebruik maakt van tijdelijke werknemers en (onder)aannemers en/of factureert op basis van het aantal gewerkte uren.

Surelock Holmes 

Surelock focust zich op oplossingen met betrekking tot Phishing. Dat is niet zonder reden, want:

1. Maar liefst 91% van alle datalekken wordt veroorzaakt door Phishing.
2. Meer dan de helft van alle Nederlandse bedrijven (60%) kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of andere vormen van cybercrime – met miljarden euro’s schade als gevolg.

Surelock Holmes combineert bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie.

RCN

Dé tool voor het bijhouden, beheren en optimaliseren van uw afvalverwerking; dat is PTI Waste Management.

De afvalbranche is allesbehalve transparant. Het afvalverwerkingstraject wordt door meerdere partijen beheert, waardoor het overzicht bewaren soms een onmogelijke klus lijkt. Alleen al voor het inzamelen van het afval, het transport en de verwerking van uw afvalstoffen komt u in contact met diverse bedrijven. Hoe u dit alles in kaart brengt? Winstgevende keuzes maakt én weinig tijd investeert in de administratie en verwerking van de gegevens? Door het gebruik van de PTI Waste Management natuurlijk.

Met gedegen advies, bemiddeling en begeleiding realiseert u met onze Waste Management Tool de hoogste opbrengst en de laagste kosten voor uw afvalstoffen. De rest- en afvalstoffenadministratie liever volledig uitbesteden? Wij doen het graag voor u.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.

* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

Referenties

DNWG
PWN
Engie
WML
Interon
Heijmans
IQ-Pass
SVP
Liander
Baas
Boels
Essent
Total
Evides
Eneco
Bindinc
SSH
Enexis
Delta
Vattenfall
Kenter
Waternet
RCN
Brinck
Westerpoort Warmte
Dunea
Brabant Water

Contact

Adres:
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden
0348 - 466888

support@pti.nl 

Debiteurenbeheer software

Diverse pagina's