Partners

PTI.nl / Over PTI / Partners
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

FLS

Het efficiëntst plannen van buitendienstmedewerkers is een vak apart. Om dit zo efficiënt mogelijk te maken in de planning software van PTI een samenwerking gestart met FLS. FLS is al jaren gespecialiseerd in het distribueren van real-time software voor het plannen van afspraken en routeplanning, personeelsbeheer en mobiele oplossingen.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

IWitness

IWitness heeft meer dan 14 jaar ervaring in het vermarkten van lichaam gedragen video oplossingen voor de politie, brandweermannen, militairen en andere veiligheidseenheden. Het bedrijf zet zich in voor een veilige toekomst. Zowel de soft- als hardware worden geleverd door IWitness.

De markt voor lichaamscamera’s groeit snel. Het opnemen van beelden op straat kan helpen bij het professionaliseren van de bedrijfstak, het verbeteren van de algemene veiligheid en transparantie. Het gaat uiteindelijk om een veilige samenleving waarin burgers onderling en de politie op een normale manier met elkaar omgaan. De cameraoplossingen van IWitness helpen daarbij.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

IQPass 

Het controleren van de identiteit en de autorisatie van personen op een betrouwbare manier uitvoeren. Dat is de softwaretoegangscontrole van IQ Pass.

Het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen is een serieuze aangelegenheid. Hierom worden tijdens de controle specifieke zones nauwkeurig gedefinieerd waarna toegangspunten worden toegewezen. Welke toegangsrechten iemand heeft is afhankelijk van het werktype, welke aan de gebruiker worden gekoppeld. Het verlenen van toegang hangt tevens samen met de vastgestelde criteria.Daarnaast verzorgt IQ Pas binnen de software tijdregistratie. Door middel van tijdregistratie is het bijhouden van het aantal gewerkte uren op locatie eenvoudig. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld veel gebruik maakt van tijdelijke werknemers en (onder)aannemers en/of factureert op basis van het aantal gewerkte uren.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Surelock Holmes 

Surelock focust zich op oplossingen met betrekking tot Phishing. Dat is niet zonder reden, want:

1. Maar liefst 91% van alle datalekken wordt veroorzaakt door Phishing.
2. Meer dan de helft van alle Nederlandse bedrijven (60%) kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of andere vormen van cybercrime – met miljarden euro’s schade als gevolg.

Surelock Holmes combineert bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

RCN

Dé tool voor het bijhouden, beheren en optimaliseren van uw afvalverwerking; dat is PTI Waste Management.

De afvalbranche is allesbehalve transparant. Het afvalverwerkingstraject wordt door meerdere partijen beheert, waardoor het overzicht bewaren soms een onmogelijke klus lijkt. Alleen al voor het inzamelen van het afval, het transport en de verwerking van uw afvalstoffen komt u in contact met diverse bedrijven. Hoe u dit alles in kaart brengt? Winstgevende keuzes maakt én weinig tijd investeert in de administratie en verwerking van de gegevens? Door het gebruik van de PTI Waste Management natuurlijk.

Met gedegen advies, bemiddeling en begeleiding realiseert u met onze Waste Management Tool de hoogste opbrengst en de laagste kosten voor uw afvalstoffen. De rest- en afvalstoffenadministratie liever volledig uitbesteden? Wij doen het graag voor u.

de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Neem contact op!

Vragen?

Neem contact op met Robin!

  +316 57 073 336

  robin.vandijk@pti.nl
de digitale werkbon is gebruiksvriendelijk

Contact

Adres
Korenmolenlaan 1C
3447 GG Woerden

Bel ons gerust!
0348 - 466888

Vragen?
support@pti.nl