ISO gecertificeerd

ISO gecertificeerd

PTI beschikt over twee ISO (International Standard Organisation) certificaten: ISO 9001 kwaliteitsmanagement en ISO 27001 data-en informatiebeveiliging. PTI hecht hier veel waarde aan en is daarom al sinds 2004 gecertificeerd. PTI levert SaaS oplossingen die moeten voldoen aan de beste beveiliging voor klantdata en conform de juiste kwaliteitseisen, waardoor de bedrijfszekerheid van de oplossingen wordt gegarandeerd.

PTI is financieel sterk. De toekenning van de hoogste rating door de URA Rating Agency (URA) staat borg voor de financiële kracht PTI als betrouwbare partner.


ISO  27001

Ook is PTI gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm. Met het ISO 27001 certificaat bewijst PTI te voldoen aan de eisen omtrent data-en informatiebeveiligingsaspecten. Uw informatie is bij PTI in vertrouwde handen en wordt beschermd tegen ongewenste aanvallen van buitenaf. De WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens), die in 2013 is aangescherpt, stelt eisen die deels door de ISO 27001 worden afgedekt.


ISO 9001

PTI is gecertificeerd voor ISO 9001 kwaliteitsmanagement. Dat betekent dat alle medewerkers werken volgens strakke werkprocessen, die goed worden beheerd en regelmatig worden getoetst.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één dag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.
* Velden met een sterretje zijn verplicht.

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

- Brabant Water

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

Referenties

Heijmans
SSH
Boels
Brinck
Westerpoort Warmte
Liander
Dunea
SVP
Bindinc
Engie
RCN
Total
Enexis
Evides
Interon
Essent
Delta
DNWG
IQ-Pass
Baas
WML
Brabant Water
Kenter
Vattenfall
Waternet
Eneco
PWN