Planningstool

De gebruiksvriendelijke planningstool van dit moment. 

Met de planningstool is het plannen van kort cyclische buitendienst werkzaamheden kinderspel. De applicatie werkt efficiënt, flexibel en zorgt ervoor dat u altijd in control bent. Bovendien gebeurt de aansturing volledig automatisch, waardoor administratieve handelingen tot een absoluut minimum beperkt blijven. Met de mobiele app kunnen medewerkers de planning op ieder gewenst moment inzien. Tijd besparen, de werkdruk verlagen en efficiënt handelen? Probeer nu zelf de planningstool van PTI en ervaar het gemak.

Voordelen planningstool

Voert een automatische controle van gegevens uit.

Expert op het gebied van efficiënte en geautomatiseerde bulkplanning.

Makkelijk om data van gerealiseerde werkzaamheden te bekijken.

Demonstreert statistieken online op ieder gewenst moment.

Geeft online voor 7 jaar toegang tot alle data.

Mogelijkheid om planningsfaciliteiten op te delen in niveaus.

Projectmanagement

Plannen gebeurt online vanaf een computer. De applicatie zorgt er met behulp van verschillende media voor dat alle werkzaamheden eenvoudig en eenduidig worden gepland en uitgevoerd. Hierdoor zijn alle gegevens eenvoudig in één systeem te raadplegen. Denk hierbij aan de planning, rapportages en verslagen. Vanzelfsprekend zijn de gegevens enkel in te zien voor geautoriseerde personen.

Planning mobile

Met de werkbon applicatie hebben zowel de binnendienstmedewerkers als de monteurs toegang tot de planning. De app draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en verlaagt de werkdruk doordat de monteurs op efficiënte wijze worden ingepland. De werkbon app biedt een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en leesbare mobiele applicatie die bovendien bijdraagt aan een professionele uitstraling bij de klant.

Planning uitvoeren

Het creëren van een optimale planning was nog nooit zo eenvoudig. Met de planningstool is het mogelijk om grote hoeveelheden gegevens volledig automatisch te verwerken. Geselecteerd werk toekennen aan een specifieke medewerker? Het kan. Het is ook mogelijk de planning handmatig in te vullen en/of aan te passen. Bulkplanning maakt het maken van een planning eenvoudig. Maar vanzelfsprekend blijft u altijd in control. Het plannen van werkzaamheden geheel automatiseren. Wij zeggen; doen!

Hoe het werkt? Voer de beschikbare uitvoerders en hun monteurs in het systeem in. Vermeld de specifieke kenmerken van iedere monteur, zoals de beschikbaarheid, woonplaats en competenties. Op basis van deze informatie stelt de planningstool de optimale planning samen.

Communicatie met klanten

Onverhoopt kan een klant de gemaakte afspraak niet door laten gaan. Vervelend. Contact opnemen met één van uw binnendienstmedewerkers is de volgende stap. Of toch niet? Via de planningstool kan de klant volledig zelfstandig de afspraak verzetten. Dit kan zowel telefonisch (automatisch via VRS), via internet of de helpdesk (via een plug-in). Hierdoor straalt u professionaliteit uit en verhoogt u het gebruikerscomfort voor de klant.

Werkniveaus

De planningsfaciliteit is opgedeeld in drie niveaus:

  • Voor de opdrachtgever (geconsolideerd),
  • Voor (onder-)aannemer(s) of eigen monteurs,
  • Per individuele monteur.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in. Er wordt binnen één dag contact met u opgenomen. Of stuur een e-mail naar support@pti.nl.
* Velden met een sterretje zijn verplicht.

In nauwe samenwerking met PTI konden we het proces steeds verder optimaliseren.”

- Essent

Prettig om te ervaren hoe PTI met ons meedenkt en meedoet.”

- Evides

PTI denkt mee over de oplossingen.”

- Enexis

Snelheid van informatieverstrekking, storingsverhelping. Deskundigheid en kwaliteit.”

- Brabant Water

Referenties

SVP
Brinck
Delta
IQ-Pass
Liander
Kenter
Evides
DNWG
Essent
Eneco
Heijmans
Dunea
Engie
RCN
Interon
Brabant Water
SSH
Vattenfall
WML
Boels
Enexis
PWN
Bindinc
Waternet
Baas
Westerpoort Warmte
Total